Skoda Felicia - Black Dragon XD

Täällä jäsenet voivat esitellä omat (auto)projektinsa

Skoda Felicia - Black Dragon XD

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Ke Joulu 16, 2009 5:45 am

Elikkäs, talvi/työmatka-autona on edelleen tuo Skoda. Syö vähemmän bensaa kuin Mondeo ja tuolla voi rallata rauhassa kuoppaisia kurateitä.

Eipä tuota ole paljon laitettu, ainakaan vielä. LG:n mp3-soitin siinä on poppiksena ja Audiotopin kajarit etuovissa.

Korin väri on mattamusta, konepellissä lohikäärmeteippaus, kyljissä raidat ja takalasissa *pääkallo*Extreme*pääkallo* tarra. Merkit on otettu korista pois, ja takaluukkua koristaa komia muovikromi Extreme lätkä.

Kuva

*edit* En saa kuvia näkymään :oops:

Jeesasin noi kuvat näkymään linkkeinä. T:Cosworth

EDIT:Huomasin muuten, että kaikissa kuvissa on sama nro, joten en laittanut kun tuon yhden näkyviin, koska jokaisesta tuli tuo sama kuva
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1209
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Re: Skoda Felicia - Black Dragon XD

ViestiKirjoittaja Antto- » Ke Joulu 16, 2009 9:44 am

Koodi: Valitse kaikki
[url=www.urli.tähän.com]Tähän linkin teksti[/url]
If you got haters, you are doing something right!
Who says that rubbing is a bad thing? -StanceWorks-
ffp.fi
NoPokemonShit
Avatar
Antto-
Rekisteröityneet
 
Viestit: 173
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 2:52 pm
Paikkakunta: Oulu & Kemi

Re: Skoda Felicia - Black Dragon XD

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » To Tammi 07, 2010 6:01 am

Skodan vasen etupää paukkuu! Ilmeisesti mitä ihmisiä konsultoinut, niin alapallonivel joko löysä tai sökönä. Onneksi ei sinäänsä ole edes kallis homma. En ole vain saanut aikaiseksi viedä huoltoon säätämisen takia. Aina kun vie auton huoltoon tulee kävelyä edes takas. Jos sitä sais korjauksen inspiroitua alkuvuodelle, että saa taas ajoon. Huomannut muuten bensan maksuissa miten paljon vähemmän Skoda syö. Sen, mitä Mondeoon pistää rahaa tankkiin, ajaa 2 kertaa kauemmin Skodalla... Työ- ja kauppa-autona aivan verraton.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1209
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Re: Skoda Felicia - Black Dragon XD

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Ma Helmi 08, 2010 6:23 am

Takalasin tarra on täys paska! 1/3 tippunut pois. Ottaa päähän. Se oli kuitenkin hieno.

Tällä viikolla pistän poljinpedaalit. Mustat liekit harmaalla pohjalla. Sikafleksillä vaan kiinni kun ei noiden ruuvikiinnitykset kuitenkaan pysy.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1209
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Skoda Felicia - Black Dragon XD

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » To Maalis 04, 2010 6:45 am

En ole saanut aikaiseksi pistää poljinpedaaleja edes. Liikaa muuta kiirettä ollut eikä inspiraatiota tarpeeksi. Mitäs jännää tuohon oikein keksisi? Vaihdekepin nuppi olisi mennyt vaihtoon, mutta tuossa Skodassa nupin pää on kiinteä varteen, eli sitä ei saa ruuvattua irti. Pitäisi varmaan tehdä joku kikkailu, että sahata pää irti ja jollain sikafleksillä pistää toinen, tai katsoa minkälainen sisusta on ja porata reikä ja ja... en tiedä oikein.

Tuossa on pakoputki käännetty ilman äänenvaimenninta sivulle, ja mietin, että pitäiskös ostaa kympin putkenpää ja ruuvata paikoilleen. Tosin näyttäisi takaapäin erittäin törkeältä, kun näkisi heti, että se on feikki. Toisaalta, tuo on sellainen kikkailuprojekti, mistä voi tehdä juuri niin amiksen näköisen eikä haittaa.

Takalasit pitäisi tummentaa, mutta parempia ilmoja odotellessa sekin. Mustaksi tai samalla lailla hopeaksi kuin Mondeossa. En tiedä vielä. Hopea voisi mennä harmaan konepellintarran kanssa ja ehkä myös kromisten sivupeilien kanssa hyvin. Antennia siinä ei ole tällä hetkellä, sellaisen kromisen nöpön pistän. Katto on sen verran jäässä tosin nyt, etten edes tiedä missä on antennin paikka  ;D Rattiin myös joku kumipäällyste ihan senkin takia, kun on kulunut liukkaaksi tuo. Tuon kanssa voisi myös harjoitella ovipahvien maalaamista ja kankaan laittoa. Jos maalais vinyylin mustaksi, ja kangaskohdat vuoraisi mustalla karvalla?

Valoputki tuli ostettua, mutta se perhana ei sovi tupakansytyttimeen, koska johto lähtee liittimen sivusta, eli ei saa painettua tarpeeksi syvälle sen piuhan takia. Ajattelin ensin, että katkaisen sen pään ja heitän kiinni soittimeen, mutta siinähän on sitä hituvirtaa, eli ei onnistune suoraan. Pitänee aukaista siis pää ja tehdä päähän reikä johdolle ja ohjata se siitä ulos ja viilata tasaiseksi sen sivu, jos se sitten tupakansytkään menisi.

Ja sitten kun Leksa-setä kerkee, niin Carenthusiasmin tarraa koko biili täyteen  8) Komiampaa mainosta tää sivusto ei voi saada, kuin Black Dragon Skooda  ;D

Vaparia tuohon suunnittelin imuäänien takia, mutta tuon ilmanputsarisuodatin (mikälie) on hieman epin näköinen. Konepellin päässä keskellä tuulilasin alla on [b]skuuppi[/i] jonka alla suodatin joka on merkillisen mallinen mötikkä. Pitää ottaa valokuva siitä ja te poijjat saatte kertoa, että onnistuuko minunlaiseni poropeukalo siihen pistämään vaparia. Tuohon kelvannee joku euron Biiltema-rimpula. Viitsi pistää Skodan vapariin niin paljon rahaa kuin Mondeon.

Takavalot tekisi mieli vetää mustaksi, mutta ensin pitäisi jostain romutamolta hommata vakiot, että voi inssiin heittää ne paikoilleen. Myös pitäisi tutkia ja opiskella, miten nuo valokuoret otetaan pois (ne jotka mut täällä tuntee tietää, että tulpan vaihtokin on seikkailu minulle!).

Mites muuten sivuvilkkujen tummennus? Meneekö läpi inssistä? Nuo keltaiset eivät sovi auton luukkiin sitten yhtään! Mondeon sivuvilkkuja koitettiin tummentaa lakalla, muttei tarttunut väri siihen. Pitääkö ensin varovasti hiota niitä, että pinta vähän karhenee?

Rokkikoneet on tarpeeksi hyvät. Audiotopin etukajarit ja mp3-soitin. Rokki soi tarpeeksi, että saa selvää siitä. Enempää ei viitsi kaupparatsuun laittaa, kun se on koirankuljetinkin. Menee vain rahaa hukkaan jos alkaa hifiä laittamaan. Tosin takaluukussa olevat Skodan vakiokajarit voisi heittää menemään ja uudet tilalle. Ne kun ovat melko pierut.

Tuo on kyllä niin täydellinen tuning, että siihen on vaikee keksiä mitään :D Tonttiin ei voi heittää, kun tuolla ajellaan kärrypoluilla maastorallia. Myöskään en viitsi mitään korisarjaa tuohon teettää. Ehkä pienen pienet helmalevikkeet voisi olla ok? Maskia tekisi hieman mieli muokata. Siitä on jo Skodan logo heitetty mäkeen (kuten koko biilistä). Tekisi mieli saada siihen maskiverkkoa jotenkin. Pitänee ottaa irti maski ja tutkia vähän paremmin sitä ja saako sitä muokattua, vai joutuuko puusta veistämään uuden maskin.

Kojelauta olisi kanssa kiva maalata mustaksi, nyt se on ruman harmaa. Maalaaminen varmaan hoituisi ihan sprayllä (jäljen ei pidä olla lintassa täydellinen), mutta kun en mie ossaa lähtee sitä purkamaan.

Ideoita otetaan vastaan, mitä Skodalle tehdään! Ja budjetti on muutamaa kymppiä sitten, eli ei mahdottomuuksia. Palatkaa takaisin amis-aikaanne, niin olette lähellä visiotani ;)

Pitää joku päivä ajaa auto sisään, että se vähän sulaa, niin voin pari kuvatusta ottaa siitä. Imageshackissa oli muutama kuva, mutta niissä ei ollut teippauksia, joten niitä en postaile.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1209
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Skoda Felicia - Black Dragon XD

ViestiKirjoittaja Sierain » To Maalis 04, 2010 9:06 am

karvanopat  ;D ;D ::) :P
Avatar
Sierain
Rekisteröityneet
 
Viestit: 93
Liittynyt: To Joulu 17, 2009 8:22 am
Paikkakunta: Lahti

Vs: Skoda Felicia - Black Dragon XD

ViestiKirjoittaja Antto- » To Maalis 04, 2010 10:14 am

Mites muuten sivuvilkkujen tummennus? Meneekö läpi inssistä?

Riippuu inssistä, mutta 99% todennäkösesti tulee lappuun merkintä että vaihdettava pois tiettyyn päivämäärään mennessä, koska ovat laittomia.

Pitääkö ensin varovasti hiota niitä, että pinta vähän karhenee?

Saa hioa jos haluaa. Muovipinnalle kyllä maali tarttuu vaikka sitä ei hio. Rasvanpoistoaineella paska pois ja sitten maalaat.

Saa niitä vilkkuja ostettuakin ja menee läpi katsastuksesta koska E-hyväksyntä löytyy ja tarpeeksi tummat ovat:
http://cgi.ebay.de/Seitenblinker-rechts-links-Skoda-Felicia-10-94-12-97_W0QQitemZ150419611193QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item2305b51e39
Jos autos on Kombi niin siihen oli eri kohde ebayssä.

Mainitsit myös, että skodalla pitää päästä kärrypoluilla ja puhuit, että siihe tarvis levikkeitä ehkä laittaa. Jotenki ei mee kyllä yks yhteen, että minkä takia pitää olla jotai (yleensä madaltavaa) levikettä jos sillä pitää päästä muuallakin kuin pikitiellä??
If you got haters, you are doing something right!
Who says that rubbing is a bad thing? -StanceWorks-
ffp.fi
NoPokemonShit
Avatar
Antto-
Rekisteröityneet
 
Viestit: 173
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 2:52 pm
Paikkakunta: Oulu & Kemi

Vs: Skoda Felicia - Black Dragon XD

ViestiKirjoittaja Leksa » To Maalis 04, 2010 10:20 am

Tosiaan inssistä riippuu, itelä meni ihan pikimustat valot ja vilkut läpi ilman sanomisia
V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1946
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio

Vs: Skoda Felicia - Black Dragon XD

ViestiKirjoittaja Leksa » To Maalis 18, 2010 12:33 pm

Lueskelin näitä täällä aikani kuluksi läpi, ja huomasin tuon sun toiveen kojelaudan maalauksesta.. Eihän sitä tarvi purkaa välttämättä, ostat vaan muutaman rullan maalarin teippiä ja keräät ison kasan vanhoja sanomalehtiä, ja eikun peittelemään.

Jos joku muistaa vanhalla foorumille mulla olleen saabbi projektin, niin siitä vetaisin kojelaudan mustaksi. Ensin vain tarkasti peittelin kaikki ympäriltä, kilikoli maalit kun ei niin pahasti pöllyä että koko auto sotkeutuisi kumminkaan.

Ei muuta ku kikkailemaan vaan!  ;)

Ja valoputkesta.. Tarvitko välttämättä tupakansytytintä? Jos et, heivaa se ensiksi pois, ja liität vain sytyttimeltä jääneet johdot suoraan valoputken johtoihin, esim. abikoilla.
V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1946
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio

Vs: Skoda Felicia - Black Dragon XD

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » To Maalis 25, 2010 9:14 am

Joo, voishan ton spraylla maalailla. Kun oikeasti tuolla ei niinkään ole väliä. Kun töihin ja kauppaan pääsee niin on hyvä! Voisin tosiaan tossa keväämmällä kokeilla suihkimista!

Muuten, noi ovipahvit on karseimmat mitä ikinä. Niissä on sellasta hienoa 90-luvun kangaskuosia, eli harmaata missä jotain sinisiä ja punaisia pieniä langanpaloja seassa. Eli oikeaa oksennusmateriaalia. Suurin osa ovipahveista on kankaalla päälystettyä. Mites nuo maalataan? Kait kankaan voi suoraan spreillä ruskia, mutta mietin vaan, et miten paljon imee. Vai vetääkkö kilo lakkaa ensin päälle et kankaaseen tulee kova pinta ja sitten maali? Tosiaan, ulkonäöllä ei "lintassa" ole niin paljon väliä. Tolla pelillä on hyvä ruveta ite harjoittelemaan.

En tarvitse oikeastaan tupakansytytintä, ja se onkin jossain kojelaudan sisällä piilossa ;) Mitä on abikat? Voiko tehdä niin, että jollain nipsuklipsuilla "ryöstän" vaan tupakansytyttimeen menevistä johdoista virran? Eli semmonen painettava muovinen rosvo kiinni tupakansytyttimen johtoihin ja siihen rosvoon sitten kiinni toi valoputki?

Ellette ymmärtäneet, voin postaa kuvia myöhemmin.

(Kuten minut tietävät jo tietää, meikäläisellä toi tekniikka on hallussa.)
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1209
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Skoda Felicia - Black Dragon XD

ViestiKirjoittaja Leksa » To Maalis 25, 2010 1:03 pm

Ã
V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1946
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio

Vs: Skoda Felicia - Black Dragon XD

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » To Maalis 25, 2010 7:47 pm

Mikä on syy tuohon, ettet lähtisi rosvoilemaan? Siinä ei kuitenkaan tarvitse mitään katkoa, eli ei isompaa "vahinkoa" tule tehtyä.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1209
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Skoda Felicia - Black Dragon XD

ViestiKirjoittaja Leksa » To Maalis 25, 2010 8:02 pm

Ei oo ainakaan mun mielestä ihan yhtä toimintavarma kuin normaali liitos.
V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1946
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio

Vs: Skoda Felicia - Black Dragon XD

ViestiKirjoittaja Faba » Pe Maalis 26, 2010 12:36 am

Itte kans vältän rosvoliittimien käyttämistä. Siinä piilee sellanen vaara, kun piuha painetaan sinne pieneen metalliseen levyyn kiinni, niin sinne voi jäädä väliin piuhan suojusta, jolloin ei kontaktia välttämättä tule. Abikoilla saadaan pysyvä kontakti ja tukeva liitos. Ite käytän aika paljon abikoita, ja niitten päälle kutiste sukkaa. Kaiken paras tapa olis tinata johdot yhteen, ja suojata kutistesukalla, mikäli siihen on mahdollisuus.
Audi 80 1.8E
Avatar
Faba
Rekisteröityneet
 
Viestit: 69
Liittynyt: Ti Maalis 23, 2010 6:54 pm
Paikkakunta: Pori

Vs: Skoda Felicia - Black Dragon XD

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Pe Maalis 26, 2010 5:30 am

Ok, asia selvä. Pitääkin ruveta tutkimaan tuota.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1209
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Skoda Felicia - Black Dragon XD

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Pe Joulu 10, 2010 7:28 pm

Skoda myyty. Tuo kiisseli Sierra kun tuli, siitä tuli käyttis koska kiisseli on halvempi minulle ajokilometrien takia, eli Skoda jäi turhaksi.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1209
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo


Paluu Projektit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa