Sivu 1/3

Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Ti Huhti 06, 2010 10:34 am
Kirjoittaja Antto-
Eli vähän tämmöistä mieltymyskartoitusta ja keskustelua pesemisestä, pesutekniikoista, vahauksesta, jälkikiilloituksesta ja kaikesta vahaukseen ja puunaamiseen liittyvästä.

Jokaisella meistä on varmaan se oma paras litku, millä tulee paras tulos. Hinta ei aina kerro laatua, mutta yleensä se kertoo <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->

Itse käytän pesemiseen 2 ämpärin tekniikkaa eli toisessa huuhteluvesi toisessa pesuaine.
Pesuvälineenä käytän Meguiar'sin lampaanvillaista pesukinnasta, jossa on efektinä hiekan ja lian nostatus irti maalipinnasta eikä perus sieneen verrattaessa pelkkä hiekan ja lian liikuttaminen maalipintaa pitkin. (Jos olisin eduskunnassa päättäjänä, niin ajaisin semmosen lain että kukaan ei enää käyttäisi auton pesussa sieniä <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->)

Ennen vahausta suoritan claybarilla lopullisen puhdistamisen. Claybarini on Mother's:n valikoimasta, syy motherssiin oli detailingworldissä suositukset ko. merkkiin claybarin osalta. Claybaria oli parikymmentä grammaa enemmän kilpailijoihin verrattaen. Detailer purkki oli suurempi. Mukaan sai myös pienen purkin vahaa. Ja kaiken hyvän lisäksi vaihtoehto oli edullisin.

Myllytyksestä ei itselläni ole kokemusta, mutta "paljon" lukeneena ymmärrän siitä hommasta jotain. Makitan ja Meguiar'sin laitteet ovat kuulemma parhaimpia käytettävyydeltään ja toiminnaltaan. Näissähän on säädettävä nopeus, joka on hyvinkin olennaista myllytystapahtumassa. Karkea laikka + karkea aine + paljon vauhtia niin jokainen voi arvata kuinka monta kierrosta tarvii laikan pyörähtää ennenkuin se pelti rupeaa paistamaan. <!-- s:P -->:P<!-- s:P -->

Vahan voi levittää käsin applicator padilla tai koneella tai jotku jopa t-paidan rievulla, kukin tyylillään, mutta viimeksi mainittu tuskin on se paras ratkaisu (kylläkin halvin <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> ).

Itsellä ei ainakaan vielä ole kokemusta vahan levityksessä, että vedetään useampia kerroksia samaa tai eri litkua päällekkäin. Varmasti "pinnasta tulee aina parempi mitä enemmän siihen niitä kerroksia vetää" ja tietysti on hyvä tietää mitä vahaa tulee levittää minkäkin vahan päälle. Hiovia vahoja tuskin kannattaa vetää viimeisenä toimenpiteenä.

Jälkihoitona olen ajatellut käyttää Meguiar'sin Quik Detaileria, joka tietääkseni pidentää vahapinnan kestoa ja mudostaa jonkun likaa hylkivän kalvon ja täten myös vesi lähtee livakkaasti liikkumaan maalipinnalla. Eli pelkkä vahaus ei enään riitä.

Vahoiksi suosittelen: AutoGlymin punaisen ensimmäiseksi kerrokseksi, Megun NXT 2.0, Megun Mirror Glaze #16 (ei vielä kokemusta, mutta saanut runsasta suosiota ympäri maailmaa).
Pesuaineeksi suosittelen: Prestan tuotteita, Megun Gold Class, Megun NXT autoshampoo.

Noniin keskustelua kaikesta aiheeseen liittyvästä vaan, jos/kun auton puunaaminen kiinnostaa.

PS. Sisustaa ja moottoritilaa unohtamatta.

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Ti Huhti 06, 2010 11:09 am
Kirjoittaja Leksa
Itse olen Mothersin aineisiin mieltynyt viime aikoina. Toki muitakin aineita tulee käytettyä, sen mukaan missä kaupassa sattuu käymään  ;D

Pesuun sama taktiikka Anton kanssa, kaksi ämpäriä ja pesukinnas. Perus pesuihin olen käyttänyt Mothersin California Gold Car Wash shampoota, joka on tähän asti testaamistani shampoista ehdottomasti paras. Verrattuna esimerkiksi autofixari aikoina käyttämiini "ammattilais" litkuihin.

Claybar on myös aivan ehdoton vekotin. Millään muulla ei varmasti saa maalipintaa yhtä puhtaaksi. Omistan Pro merkkisen claybarin, ja saman firman QDS ainetta olen käyttänyt liukkarina.

Vahaukseen on myös kaapissa Mothersin aineita. Pohjalle kiekka Mothersin Reflections Car Waxia, ja päälle sitten niin monta kerrosta kuin fiilis antaa periksi California Gold Pure Carnauba Waxia ihan kiinteässä muodossa. Kestää ja kiiltää kuin papin k***i.

Itellä on myös joku kymmenen autoa tullut myllytettyä. Aineina silloisen työpaikan aineet, MERKKISTÄ EI HAJUA, myöhemmin Fareclaa, ja 3M:ää on kans tullu pyöristeltyä. Fareclasta ei löytynyt loppujen lopuksi hyvää sanottavaa kun nuita 3:än tuotteita tuli testattua, niillä sai jo oikeasti jälkeä aikaiseksi. Koneena on joku halpis versio, josta hieman tahtoo loppua puhti kesken, mutta kotioloihin ihan riittävä. Laikat, ja koneen kiekat sitten ihan maalipinnan kunnon mukaan. Esim. punainen, pahasti haalistunut ja naarmuinen pinta. Kiekat hyvin pienellä, karkea laikka ja aine. Esim2. Tumma maali, pieniä naarmuja, ei haalistumia. Pehmeämpi laikka hienommat aineet ja enemmän kiekkoja.

Sisustan puhdistukseen olen pääasiassa käyttänyt Autoglymin aineita, kuitenkin yleisimmin ihan vaan puhdasta vettä. Silloin tällöin vinyyli osiin ja muovi osiin heittää niskaan Mothersin Protectantin, niin pysyy UV-säteiltä suojassa osat, ja pelkkä vesi ei sitä myöskään liuota pois. Viimeistelynä kangas mattoihin suihkaus Autoglymin Odour Eliminatoria, niin johan tuoksuukin auto taas hyvälle  8) Lasien ulko- ja sisäpuolen puhdistukseen Autoglymin Fast Glass. Ulko pintoihin vielä Pro Vision Rain Clear sadekarkoitinta, niin eipähän tarvitse pyyhkijöitä edes rankkasateella :P

Juu ja ei tosiaan muuta kuin juttua kehiin. Jos jollain on myllytyksestä kysyttävää, niin luulisin itse siitä jotain tietäväni, joten saa kysyä :)

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Ti Huhti 06, 2010 3:58 pm
Kirjoittaja Apexi
tullu joskus kokeiltua Kingin (koivusen) fastwax ia  ;D ;D hyvä aine korin "puhdistukseen" pesun jälkeen vaikka pikavaha onki... tosin se kestää vain hetken maalin pinnassa

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: La Huhti 10, 2010 8:49 am
Kirjoittaja henkka.k
Varmaan kaikkia "marketti"aineita on tullut kokeiltua. Eli Korrek, Turtle yms.

Nyt keväällä tuli ekaa kertaa kokeiltua Prestan aineita ja täytyy sanoa, että on hyviä kamoja.
Pro wax vedettiin pintaan ennen näyttelyyn menoa ja oli tosihyvin toimivaa tavaraa, harmi vaan kun juuri tuota ei saa enää. Eiköhän se double wax oo ihan yhtä hyvää.
Spray 'n shine oli hyvää kamaa pölyjen ja sormenjälkien pyyhintään, tekee myös liukkaan pinnan.
Ultimate shampoota myös oon testannut. Hyvvää tavaraa.

Penkkien nahkoihin leather conditioner suoja-aine, sekin toimii. Haisee tosin aluksi hieman liikaa nahkatakille mutta haju lähtee 1-2päivässä.

Pian pääsee testaileen muita tuotteita myös  8)

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Su Touko 02, 2010 5:03 pm
Kirjoittaja Leksa
Tulipahan tilattua focukselle kesän aloitus paketti. Ensimmäistä kertaa eläissäni aattelin nuita Dodo juicen tuotteita testata. Tilasin purkillisen prime limeä, sekä purkin hard candy vahaa. Nuita pitäs sitten vetää pintaan kunhan saa tässä auton myllytettyä aikanaan :)

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Su Touko 02, 2010 6:30 pm
Kirjoittaja Antto-
^Erittäin hyvä valinta. Et tule pettymään. Oossomia satelee nii paljon ku on käyttäjiäkin. Itse en ole vielä kerennyt testata dodo juicee mut palava halu ois jonai päivänä kokeilla.

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Ma Touko 03, 2010 4:22 am
Kirjoittaja Leksa
[quote=&quot;&quot;Antto-&quot;&quot;]
^Erittäin hyvä valinta. Et tule pettymään. Oossomia satelee nii paljon ku on käyttäjiäkin. Itse en ole vielä kerennyt testata dodo juicee mut palava halu ois jonai päivänä kokeilla.
[/quote]

Itekkin lueskelin ennen tilausta vähän faktoja nuista vehkeistä, ja esim. hard candyssä näytti olevan tosi mukava vahaprosentti (en muista tarkemmin, koska pääkoppa vuotaa :D) , esim. verrattuna tuohon mothersin kovavahaan jota olen käyttäny.

Tosin oli hintakin sitten hieman suolasempi  :(

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Ma Touko 03, 2010 5:20 am
Kirjoittaja Nismo87
Itse käytän ensin jotain liuotinpesua, sen jälkeen kliinerillä varmistukseks auto vielä ympäri kun työmatkalla ajelevat perkeleen ferroa  >:(

Viime vuonna ostin vahaksi autoclymin punaista, sekä siihen vielä kultaista (extra gloss protection).
Pitäisi kuulemma antaa 24 tuntia tuon vahasuojan antaa vaikuttaa ennen kuin se hinkataan kiiltäväksi..

Saapi nähdä minkäläisen lopputulokseen pääsee, esson baari juttujen mukaan parhaisiin  ;D

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Ke Touko 05, 2010 1:08 pm
Kirjoittaja Apexi
ite käyttäny tota samaa sekotusta mut nyt vielä sitte lisäks sitä ultra deep shine (musta etiketti) glymiä ja sitte tuli hommattua semmone "työläs" vaha mikä on semmosessa meikkipuuteripurkissa ja siihe tulee sit semmone sieni mukaan millä hinkataa auton pintaan kiinni ja annetaa kuivua jonku aikaa iha hyvi tuo toiminu paitti oli vaan vanhaa vahaa ni menny kovaks ja tosi työläs levittää ja kiillottaa  :o

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Ke Touko 05, 2010 1:25 pm
Kirjoittaja Leksa
Jos sulla apexi oli jo punanen ja kulta autoglymiltä, niin mihin käytät tuota ultra deep shineä?

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Ke Touko 05, 2010 2:22 pm
Kirjoittaja Apexi
siis tää oli semmone yhistelmä missä käytin sitä puhistavaa punasta(super resing polish) ja mustaa(ultra deep shine) ja sit vetäsin siihe päälle ihan vaa joutessaa ton high definition waxin (http://www.kiiltovaunu.org/product_info.php?products_id=1891)

eli siis edit: "vielä sitte lisäks sitä ultra deep shine" <-- toi varmaa hämäs... piti kirjottaa et sen extra glossin tilalla  ??? menin jo itekki sekasi

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: To Touko 06, 2010 4:41 am
Kirjoittaja Leksa
[quote=&quot;&quot;Apexi&quot;&quot;]
??? menin jo itekki sekasi
[/quote]
Heh, sitä sattuu. Tuohan on varmasti ihan toimiva yhistelmä. Tosin jos maalipinta on ok kunnossa, riittää pelkkä musta plus loppuvaha, ettei turhaa kuluta pigmenttikerrosta punaisella, joka on oikeasti aika kova aine.

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: To Touko 06, 2010 6:08 pm
Kirjoittaja Apexi
no toivottavasti et nää ollenkaa tota maalipintaa x) ihan karmee kermakakku

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: To Touko 06, 2010 6:55 pm
Kirjoittaja Leksa
[quote=&quot;&quot;Apexi&quot;&quot;]
no toivottavasti et nää ollenkaa tota maalipintaa x) ihan karmee kermakakku
[/quote]
Eihän se oo ku hioa kiiltäväks ;)

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Pe Touko 07, 2010 1:59 pm
Kirjoittaja Apexi
eipä tuota ihan myllytyksellä hyväks saa  :-

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: To Heinä 01, 2010 8:43 pm
Kirjoittaja Leksa
Bemaria tullu hierottua Mothersin Reflections Car waxilla. Ok tavaraa, riittoisaa, kestää myös konekäyttöä. Kyseessä lievästi kiillottava/puhdistava vaha. 

Voin suositella kaikille ns. helpoksi vahaksi. Toimii vajaan 20 euron hintaan nähden mahtavasti.

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Su Syys 05, 2010 5:49 am
Kirjoittaja Sierramies
Pesuun on tullu käytettyä aina mäntysuopaa (viralliselta nimeltään mäntynestesaippua) ja vahaksi päälle jotaki bilteman metallimaalivahaa. Tuo on vaan tuollanen helppo setti, kun ei ole ollu aikaa enämpään. Joskus pitäs kyllä testata jotaki muutaki.

Mutta eipä siitä ulkopesusta enempää. Ajatuksena oli kertoa hieman auton nahkaosien hoidosta. Eihän tämä kyllä liity maalipintaan, mutta autonhoitoa se on tämäki.
Tällä hetkellä itellä kuuluu "huoltovelvotteeseen" oman sierran nahkaratti (cossuratti) ja sitten tuon bemarin kokonahkasisusta. Bemarissa on siis mustat sporttimallin nahkapenkit, -ratti ja -ovipahvit, [vai onko ne sitten ovinahat :)], joten käsiteltävää riittää.
Tuossa viimetalvena luin btcf:ltä nahkasisustan hoitoohjeita ja törmäsin sellaseen marseillesaippuan käyttöön perustuvaan puhistusohjeeseen. Marseillesaippua siksi että se sisältää rasvaa eikä siten kuivata nahkaa tarpeettomasti.
Elikkäs se käsittely menee jotenki tähän tyyliin (ulkomuistista kirjottelen):

1. Kastellaan pienehkö pehmeä pesusieni ja rutistetaan se miltei kuivaksi, jonka jälkeen hierotaan siihen saippuaa reilusti. Vettä ei saa olla liikaa ettei nahka ime sitä itseensä ja vety.

2. Hierotaan puhdistettavaa nahkaa siten että nahan päällä on selkeästi vaahtoa ja tietysti myös sen verran että lika irtoaa oikeasti. Ainakin hyväkuntoisilla nahkapenkeillä hieronnan voi suorittaa kohtuu rivakoin ottein. Käsiteltävä alue voisi olla esim. etupenkin kokoinen alue kerrallaan. Tähän tosin vaikuttaa se että kuinka nopeasti vaahto kuivuu. Vaahto ei saisi kuivua missään välissä!

3. Halutessaan voi antaa vaikuttaa hetken, mutta varsinainen lian irtoaminen tapahtuu jo vaahdon hieronnan aikana.

4. Otetaan nukkaamaton pyyhe ja kastellaan se, jonka jälkee rutistetaan sekin miltei kuivaksi. Pyyhkeellä "huuhdellaan" saippua pois pyyhkimällä, eli kosteutta saa olla jonkin verran, mutta ei liikaa. Saippuan puhdistus tulee hoitaa huolellisesti ettei nahalle jää enää yhtään saippuaa.

5. Lopuksi kuivataan kuivalla rätillä ettei vesi ja kosteus jää makaamaan nahalle.

6. Tämän jälkeen laitetaan nahalle perinteistä nahkarasvaa ohut kerros. Ite levitän rasvan käsin, mutta se voidaan levittää myös esim. rätillä tms. Tarvittaessa kuivumisen jälkeen voidaan lisätä kerroksia jos nahka vaikuttaa kuivalta. Rasva imeytyy nahkaan hoitaen sitä ja pitäen nahan pehmeänä ja kimmoisana. Rasva ei muodosta pintaa nahkaan eikä siten tuo lankin tapaan kiiltoa. Ite käytän tällä hetkellä nahkis merkkistä rasvaa.

Näillä ohjeilla käsitten autojen nahkaosat keväällä ja niistä irtosi kohtuu paljon likaa. Mustassa nahassahan lika ei näy, mutta pesuvedessä näkyy :) Lopputulos oli hyvä, tosin paikkapaikoin rasvan imeytyminen kesti pitkänkin aikaa (nahka oli siis hyvässä kunnossa). Käsittely ei ole todellakaan mikään nopea jos aikoo puhdistaa kerralla koko sisustan, mutta pienempiä alueita puhistaa kohtuullisen nopeasti.

Nahkarasvoja on olemassa monenlaisia, pehmeitä, kovia ja eri koostumukseen pohjautuvia. Ite olen käyttänyt paljon tuota nahkista ja olen todennut sen hyväksi. Se antaa hyvän suojan niin kengille kuin penkeillekin. Eikä siinä ole mitään kemiallisia lisäaineita. Huonona puolena siinä on kovuus kylmänä, eli sitä kannattaa lämmittää esim. sisällä hieman, jos ei ole lämmin ilma. Ja auton olisi hyvä olla myös lämmin käsittelyn aikana.
Toki muitakin hyviä tuotteita varmasti on olemassa. Ite en kuitenkaan käyttäis mitään synteettisiä tuotteita.

Nahkaa tulisi hoitaa aina joskus, ettei se kuivu ja mene huonon näköiseksi. Pelkkä rasvauskin tekee hyvää, mutta on muistettava että puhtaus on myös tärkeää vaikka lika ei näkyisikään.

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Su Syys 05, 2010 5:31 pm
Kirjoittaja Leksa
Hyvät ohjeet Sierramieheltä, nahka tosiaan tarvii hoitoa että pysyy hyvän näköisenä. Myöskin monesti näkee vanhempia autoja joissa nahka on "venynyt" muodottomaksi, tätäkin ilmiötä voi estää tai ainakin hidastaa hoitamalla nahkaa kunnolla jolloin se venyttyäänkin palautuu takaisin.

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: To Touko 05, 2011 6:00 pm
Kirjoittaja Leksa

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Pe Touko 06, 2011 5:54 am
Kirjoittaja Sierramies
Joo, siis se kai on niitä sitruunahappo juttuja, joita käytettään ruosteen poistoon. Mulla itelläki on pussisa kaverilta saatuna vähän happoa. En vaan ole kerenny vielä testaamaan. Kuulema (ja näin itekki) sillä lähtee hyvin ruoste pois. purjevenheen osia kaveri sillä putsaili.

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Ma Kesä 20, 2011 4:57 pm
Kirjoittaja Leksa
No niin, tänään tuli enklannista 170 euron arvosta litkuja ynnä muuta.. Odotettavissa tuotetestejä lähiaikoina ainaki seuraavista:

- Chemical Guys Jetseal 109
- Chemical Guys Natural Shine Dressing
- Chemical Guys Miracle Dryer
- Insta-Finish Maxi Suds

yms yms :P

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: To Elo 11, 2011 7:39 pm
Kirjoittaja Mikko
Miten usein autoo tulis vahata? Riittääkö kerran vuodessa vai suositellaanko esim. kesän alussa ja lopussa vahata? Tänään vahasin ja puunasin uusinta sierraa sen 2 ja ½ tuntia (olen hidas), mutta kyllä kiiltää.. 8)

Autoglymiä käytin ja ihan hyvä tulos tuli, naarmuja näkyy kun läheltä tsekkailee mutta kiiltää ja näyttää hyvältä kuitenkin. En ennää tarkallee muista mitä tuotteita ne oli mutta ensin jotain sellasta ihan perus yleisvahaa ja sitten jotain sellasta viimeistelyvahaa, jonka jälkeen puuvillarätti liuku ennenäkemättömän hyvin auton pintaa pitkin.. Nuin liukkaalla pinnalla pysy mikään.. :P

Edit: Testit ja Vinkit -osiosta löysin AutoGlymin tuotteita ja muistu mieleen vahat, ensin laitoin Super Resin Polish:ia ja sen perään Extra Gloss Protection:ia. Oon kyllä tyytyväinen pintaan, on varmaan parempiakin, mikään autovahaaja kun en ole niin en tiedä (pahin tapaus pihalla kasvaa toiselta kyleltä sammalta).. :-[ Täältä voi lukea nuitten tuotteitten arvostelut: http://www.carenthusiasm.net/index.php?page=testi8

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Pe Elo 12, 2011 2:29 am
Kirjoittaja Leksa
Vahaustarve riippuu ihan käytetytstä vahasta. Tuo sinun käyttämä yhistelmä on kestoltaan semmosta kohtuullista keskiluokkaa, eli jos haluat auton pysyvän koko ajan hyvän näkösenä, niin vahaus 4-5 kertaa vuodessa. Voi toki kestää pidempäänkin ennen kuin vaha antautuu, jos muistat vaan pestä hellävaraisesti.

Eli peset normaalilla autoshampoolla käyttäen oikeita sekoitus suhteita, kovempaan likaan sitten esimerkiksi Pinelineä laimennettuna ainakin 1:20, mielellään laimeampanakin. Nuilla seoksilla isot pojat meinaavat ettei lähe vahat :)

Jos haluat panostaa vielä ihan tosissaan, niin aina pesun ja kuivauksen jälkeen suihki pintaan vaikka Meguiarsin Ultimate Guik Waxia http://www.carenthusiasm.net/index.php?page=testi13. Löytyy lähes jokaisesta autotarvikeliikkeestä, ainakin Torniossa.

Jos vielä jäi kysyttävää niin auttelen mielellään minkä voin :)

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Pe Elo 19, 2011 10:39 am
Kirjoittaja juhana_kylonnen143
[quote=&quot;&quot;Leksa&quot;&quot;]
Tulipahan tilattua focukselle kesän aloitus paketti. Ensimmäistä kertaa eläissäni aattelin nuita Dodo juicen tuotteita testata. Tilasin purkillisen prime limeä, sekä purkin hard candy vahaa. Nuita pitäs sitten vetää pintaan kunhan saa tässä auton myllytettyä aikanaan :)
[/quote]

Oliko hyvää tavaraa? Joku on kovasti kehunut..

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Ti Elo 23, 2011 5:30 pm
Kirjoittaja Leksa
Ite ainakin tykkäsin, tuo yhistelmä toimii kuin junan vessa. Suosittelen kokeilemaan, ei varmasti tuota pettymystä :)

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: La Loka 08, 2011 6:22 am
Kirjoittaja Leksa
Keräismpäs kaikki itelle kerääntyneet putelit yhdelle koolle <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->

Kuva

Kuva

Kuva

On kait nuita jonkuverran kertyny, äkkiseltään laskettuna olis noin 500-600 euron edestä tavaraa. Siihen päälle vielä kiillotuskoneet joita ei kuvassa ole n. 200 euroa <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->

Onneks parempi puolisko ei näe tätä viestiä <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: La Loka 08, 2011 8:40 am
Kirjoittaja Mikko
Sanontahan kuuluu että "mies kohtelee autoaan samoin kuin itseään"..

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: La Loka 08, 2011 10:33 am
Kirjoittaja HEka--
Täälläpäin olis sama kuin heittäis rahaa kuralammikkoon, ei nimittäin auto pysy kilometriäkään puhtaana :) Sitä tulee mietittyä miksi ylipäätään edes pesee..

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: Ke Loka 12, 2011 11:19 am
Kirjoittaja Thaumiel_Nerub
Onko sinulla Leksa oma autotalli noille purnukoille  ;D

Vs: Merkkiuskollisuus ja yleinen löpinä autonhoitotuotteista

ViestiLähetetty: To Loka 13, 2011 2:32 am
Kirjoittaja Leksa
Ei vielä, toivottavasti ens talveksi ;) käykääpä katsomassa pesukinnas.com:ista varasto osiota niin hoksaatte ettei mulla nuita ole juuri ollenkaan :D