Tuotetestaukset

Keskustelua kaikesta autonhoitoon liittyvästä.

Tuotetestaukset

ViestiKirjoittaja Leksa » Pe Helmi 26, 2010 3:47 am

Mothers California Gold Car Wash

Kyseistä shampoota on tullut nyt käytettyä jo jonkin aikaa, ja tässä on paras autoshampoo jota olen tähän mennessä käyttänyt. Varsinkin yhdessä Mothers:in vahojen kanssa tällä saa todella hyvää jälkeä aikaiseksi. Perus pesuun shampoo sopii kuin nyrkki silmään, tosin aivan pahimpia pikitahroja tällä ei pois saa, eikä se ole sitä varten valmistettukaan. Aine pitää maalipinnan todella liukkaana pesun aikana ja vaahtoaa ERITTÄIN hyvin. 945 ml:än pullo shampoota maksoi autonhoito.comista tilattuna 16,50 euroa plus postikulut, eli ei tämäkään nyt kauhean hintaista ole.

Lopputulos:

+ Loistava shampoo

- Ei pahaa sanottavaa.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mothers California Gold Pure Carnauba Wax

Kesällä tuli myllytyksen jälkeen kokeiltua otsikon mukaista vahaa. Tuote on nimensä mukaisesti ns. puhdas vaha, eli se ei sisällä puhdistavia, kiillottavia tai hiovia ainesosia. Eli vaha sopii uudelle, hyväkuntoiselle tai vasta kiillotetulle maalipinnalle. Vaha tuli 340g peltirasiassa ja on kiinteää vahaa. Levitykseen en käyttänyt mitään sen kummempia apuvälineitä kuin omat käteni (tosin hyvin pestynä), eli hieroin vahaa kämmeniin ja levitin maalipinnalle. Tämän keinon etuna on se, että jos maalipinnalle on vielä jäänyt epäpuhtauksia, ne kyllä tuntuvat kämmentä vasten, ja voit vielä joko puhdistaa alueen tai ainakin välttää painamista sillä kohdalla. Helppokäyttöiseksi tai nopeaksi tuotetta ei voi sanoa, sillä itselläni meni auton vahaamiseen noin 4 tuntia. Tosin siinä ajassa ehti levittää kaksi kerrosta koko autoon. Vahauksen jälkeen maalipinta oli kyllä todella liukkaan tuntuinen ja vesi valui auton pinnalta todella hyvin, eli voin sanoa vahan toimineen erittäin hyvin. Lisäksi, noin kaksi kuukautta vahaamisen jälkeen, maali tuntuu edelleen samalta kuin heti operaation jälkeen, vaikka autoa on pesty ties kuinka monta kertaa.

Vaha purnukka maksoi autonhoito.comista tilattuna 28 euroa + postikulut, ja samasta purkista vahaan autoni varmasti vielä monta kertaa, sillä sitä kului niin vähän ettei sitä juuri purkista edes huomannut. Tosin tarvitset tämän vahan kaveriksi muitakin aineita, joilla pohjustat maalipinnan tätä varten.

Loppuarvostelu:
+ Upea lopputulos
+ Vahan kesto

- Suhteellisen kallis (ei riitä yksinään)
- Hidas ja hankala levittää
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pro Vision Rain Clear sadekarkoitin

Pro Vision Rain Clear sadekarkoitin, on TODELLA HYVÄ AINE! Ei siitä sen kummepaa:) Aine levitetään puhdistettuun lasipintaan, ja annetaan kuivua harmahtavaksi (tämän vaiheen olen itse yleensä toistanut noin 3-4 kertaa, joskus jopa 6-7, jolloin lopputulos paranee entisestään). Tämän jälkeen lasi kastellaan, ja kuivataan, jolloin liika aine pyyhkiytyy pois. Käsittelyn jälkeen vesipisarat vain viuhahtavat pois tuulilasilta, ja myös muiltakin lasipinnoilta tottakai :) Purkki kyseistä ainetta maksoi lähimarketissa muutaman euron, ja se riitti itsellänikaikkien auton lasipintojen käsittelyyn, noin 3-4 kertaa (farmari Focus). Aine kestää lasipinnoilla noin kuukauden (tosin ei kannata käyttää mitään älyttömän vahvoja puhdistusaineita).

Loppuarvostelu:
+ TODELLA hyvä lopputulos
+ TODELLA vaivaton käyttää

- Ei tästä vain ole mitään pahaa sanottavaa.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pro Clay away + Pro QDS

Clay away on uusi tapa puhdistaa maalipinta esimerkiksi juuri ennen vahausta. Ensimmäinen askel on, että peset autosi normaalisti ja kuivaat. Seuraavaksi otetaan esiin Clay away + jokin detaileri, esim. Pro:n Quick Delivery Shine. Detailerin tarkoitus on toimia "saven" liukasteena maalipinnalla, ja jos sitä (tai jotain muuta sopivaa liukastetta, esim. vahvaa vesi/shampoo liuosta) ei käytetä, on suuri mahdollisuus, että naarmutat autosi maalipinnan pahasti.

Pesun ja kuivauksen jälkeen katsot pienen alueen autosta, josta aloitat puhdistamisen. Suihkuta liukastetta maalipinnalle, ota pieni pala savea, levitä se kämmensi kokoiseksi lätyskäksi, ja vetele sillä edestakaisin liukastetulla alueella, kunnes se on puhdas. Voit testata onko alue puhdas, niin että ennen käsittelyä liikutat kämmentäsi alueella (melko varmasti tunnet siinä pieniä "rypylöitä", jotka ovat lujaan tarttuneita epäpuhtauksia, esim. pikeä) ja kun käsittelyn jälkeen et enää tunne niitä, on alue puhdas. Muista kuitenkin ettet missään tapauksessa saa painaa savella maalipintaa vasten, sillä niin saat aikaan vain naarmuja. Liikuta savea edestakaisin kevyesti, kunnes alue on puhdas. Myöskään maahan tippunutta savea ei saa enää käyttää, vaan se on heitettävä pois, sillä se varmasti imee maasta itseensä epäpuhtauksia, jotka myöhemmin hankautuvat maalipintaa vasten.

Clay away poistaa maalipinnalta kaiken! Eli varaudu siihen, että käsittelyn jälkeen joudut vahaamaan autosi ja täyteen käsittelyyn plus vahaukseen saa varata aikaa koko päivän (Ainakin itselläni kului koko päivä). Claybarin hinta on 36,90 ja sen lisäksi jos tilaat esimerkiksi käyttämääni detaileria, eli Pro:n QDS:ää (joka sopii hyvin myös muoviosien puhdistukseen, ikkunoiden puhdistukseen ja melkein kaikkeen), se maksaa 31 euroa. Tosin tuohon hintaan saat sitä melkein 4 litraa, ja riittää pitkäksi aikaa vaikka käyttäisit sitä muuhunkin. Näillä tuotteilla ei varmasti ole ns. paras hinta-laatu suhde, mutta jos haluat parhaan lopputuloksen, voin suositella näitä lämpimästi. Esim. Liuottimilla et pääse samaan lopputulokseen.

Loppuarvostelu:
+ Upea lopputulos

- Melko kallis
- Aikaa vievä
- Pilaantuu tosi helposti (esim. jos tippuu maahan)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Softcare Verhoilun puhdistus ja suojausaineet

Otsikon mukaista ainetta tuli auton sisäpuhdistuksen yhteydessä testattua. Näin talven lähetyessä ajattelin, että auton lattiamatto olisi hyvä suojata jollain tapaa, muutenkin kuin kaukalo mallisilla kumimatoilla. Joten imuroinnin jälkeen, kun olin lattiamaton todennut tarpeeksi puhtaaksi, nappasin putelin käteeni ja suihkin lattiamaton tasaisesti märäksi. Sitten ei muuta kuin sisätilanlämmitin autoon puhaltamaan, jotta sisusta pysyisi vähintään huoneenlämpöisenä, koska pullon kyljessä neuvottiin, että aineen täytyy kuivua noin kaksi tuntia huoneenlämmössä.

Parin tunnin päästä menin sitten takaisin autolle, ja totesin maton olevan kuiva. (Tässä vaiheessa tajusin, että olisi ehkä kannattanut jättää jokin ikkuna raolleen kuivumisen ajaksi, sillä autossa oli aivan kammottava haju.) Annoin auton sitten tuulettua hetkisen aikaa, ja kun autoon pystyi taas menemään, räiskytin muutaman pisaran vettä matolle. Hienosti jäi vesi ns. helmeilemään maton pinnalle, vaikka annoin sen siinä jonkin aikaa seistä, eikä imeytynyt suoraan kankaaseen, niinkuin aikaisemmin. Paketti jossa oli suoja-aine ja verhoilun puhdistusaine (jota en nyt tarvinnut, ja jäi siksi testaamatta) maksoi n.25 euroa ja suoja-aine riitti vallan mainiosti farmari Focuksen lattiamaton käsittelyyn.

Loppuarvostelu:
+ Aine teki sen mitä lupasi
+ Helppokäyttöinen
+ Kohtuu halpa ja riittoisa

- Todella kuvottava haju
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autoglymin lasinpuhdistus/kiillotus tuotteet

Arvostelun kohteena tällä kertaa Autoglymin Fast Glass lasinpuhdistusaine, ja Car Glass Polish lasinkiillotus aine. Fast Glass on nopea käyttöinen ja lasit hyvin puhdistava aine. Aine yksinkertaisesti suihkutetaan joko lasiin, tai suoraan rättiin, sen jälkeen lasi pyyhitään kevyesti kirkkaaksi ja tarvittaessa toistetaan käsittely. Jos lasit ovat hyvin likaiset, voi aineen antaa vaikuttaa lasin pinnassa jonkin aikaa, ennen pois pyyhkimistä. Fast Glass käsittelyn jälkeen, kun lasit ovat puhtaat, on aika levittää Car Glass Polishia. Aine tekee lasit kristallin kirkkaaksi, ja jopa hieman estää lian tarttumista lasiin. Ainetta käytetään samaan tapaan kuin autovahaa, levität sen lasiin, annat kuivua, ja kiillotat pois.

Loppuarvostelu:
+ Molemmat tekevät mitä lupaavat.
+ Hyvä lopputulos
+ Nopea käyttöisiä.
+ Hyvä saatavuus.

- Car Glass Polish on aika arka tarttumaan laseissa oleviin koloihin (esim. kiven iskemiin)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autoglymiä lisää

Tällä kertaa arvostelun kohteena on muutamia Autoglymin ei niin hyviä tuotteita.

Autoglym Paint Renovator on NIIN SANOTTUA hiomatahnaa, mutta kuitenkin omien kokemuksieni perusteella uskaltaisin väittää ettei ole. Pitkän ja monesti toistetun käsittelynkään jälkeen aine ei poistanut, saati edes peittänyt pieniäkään naarmuja. Tuote saattaisi sopia vahaa edeltäväksi puhdistavaksi/tasoittavaksi käsittelyksi, mutta epäilen, että tähänkin löytyy parempia tuotteita. Pitäytykää kunnon hiomatahnoissa, jos niiden käyttöön on tarvetta.

Autoglym Clean Wheels on vahva vanteiden pesuaine. Aine ei kuitenkaan itseltäni puhdistanut kunnolla, edes melko vasta pestyjä vanteita. Lisäksi purkki jossa aine toimitetaan ei ilmeisesti ole tarkoitettu noin vahvalle aineelle, sillä suutin tiputtaa ainetta käsille joka suihkaisun jälkeen.

Autoglym Leather Care Cream on nahkaosien hoitoaine, joka itseasiassa on ihan hyvä aine. Siinä on kuitenkin sellainen pieni vika, että se haisee aivan kuvottavan pahalle. (Oma mielipiteeni.) Hommana tuote kyllä hoitaa ihan hyvin, mutta hajun puolesta ainetta ei viitsi käyttää, sillä markkinoilla on samanlaisen tuloksen tuottavia aineita, jotka eivät kuitenkaan haise yhtään pahalle.

Loppuarvostelu:

Autoglym Paint Renovator:
+ Ei mitään hyvää sanottavaa.

- Ei tee sitä mitä lupaa, ei lähellekään.

Autoglym Clean Wheels:
+ Pesu kuitenkin helpompaa kuin shampoolla.
+ Halpaa

- Ei tee mitä lupaa
- Suutin kusee käsille

Autoglym Leather Care Cream
+ Tekee mitä lupaakin.
+ Kohtuullisen pitkä kestoinen
+ Myöskin halpa

- HAJU!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autoglym Super Resin Polish, ja Extra Gloss Protection


Kyseiset aineet ovat autovahoja, jotka on minun mielestäni suunniteltu toimimaan yhdessä.

Super Resin Polish on puhdistava, ja kiillottava yleisvaha, joka ei mielestäni kuitenkaan sovellu auton käsittelyyn, sen pienen vahapitoisuuden takia. Extra Gloss Protection taas ei ole perinteinen vaha, vaan suoja-aine, eli eräänlainen kovavaha, joka on sekoitus hartseja ja vahoja. Tämäkään ei sovellu yksinään, sillä se ei sisällä minkäänlaisia puhdistavia, eikä kiillottavia aineita.


Super Resin Polishin käytössä ei ole mitään erikoista, pese auto, kuivaa, levitä vaha koko auton pintaan, anna seisahtaa hetki, ja kiillota pois.

Extra Gloss Protectionin käytössäkään ei tarvitse mitään ihme kikkoja tehdä, kunhan muistaa käsitellä maalipinnan jollain puhdistavalla vahalla ensin. (Esimerkikisi Super Resin Polish, tai Ultra Deep Shine) Purkin kyljessä on muuten hämäävää tietoa, sillä siihen on laitettu kuivumis ajaksi 15min-tunti.. Kuitenkin parhaan lopputuloksen saamiseksi tulisi aineen antaa seisoa auton pinnassa esimerkiksi yön yli, kunhan autolle on kuiva ja lämmin paikka.

Ultra Deep Shine

Ultra Deep Shine on Super Resin Polishin tapaan puhdistava yleisvaha, joka ei kuitenkaan ole yhtä vahvasti kiillotava, eikä puhdistava. Sen verran olen puhtaiden vahojen kestoon tykästynyt, ettei mielestäni tämäkään sovellu yksinään käytettäväksi, vaikka se sisältääkin hieman enemmän vahaa kuin Super Resin Polish.

Loppuarvostelut:

SRP

+ Hyvä perusvaha.

+ Tekee mitä lupaa.

- Ei pahaa sanottavaa

EGP

+ Kohtuullisen pitkä kestoinen

- Älyttömän pitkä "kuivumis" aika, jos tahtoo parhaan lopputuloksen.

UDS

+ Hyvä perusvaha.

+ Tekee mitä lupaa.

- Ei pahaa sanottavaa

Kaikki edellä mainitut aineet ovat kaiken lisäksi halpoja, riittoisia, ja niitä saa useimmista autovaruste liikkeistä.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autoglym De-Icer

Tuossa käväsin kikkailemassa paikallisessa autotarvike liikkeessä, ja hyllyltä pisti silmään otsikon mukainen aine. Ostin sitten purkin parempaan talteen, kun ei maksanutkaan kuin 6,50 euroa.  Vielä kun ei haluttaisi autosta rapata laseja naarmuisiksi, niin ajattelin, että pakko kokeilla. Purkin kyljessä luki, että sulattaa jään lasien pinnalta, ja tottahan se oli. Testasin autoon aamulla kun liikenteeseen lähdin, ja noin minuutin myöhemmin lasi oli sula, eikä aine jäätynyt lasin pintaan. Tosin paksua jäätä tuote ei jaksa sulattaa, mutta pienen lasin pintaan kertyneen jään aine sulattaa oikein mukavasti :)

Loppuarvostelu:
+ Tekee mitä lupaa
+ Helppo ja erittäin nopea käyttää
+ Halpa, ja helposti saatavissa

- Tekee auton helposti suttuisen näköiseksi (kun valuu esimerkiksi kylkeä pitkin)
- Paksummat jää kerrokset ei sula (olihan tämä nyt arvattavissakin)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Korrek Autopesu

Tällä kertaa tuli testattua Korrekin Autopesua, eli ihan normaalia autoshampoota.

Tämän suhteen oli jostain syystä pieniä varauksia, mutta itseasiassa se toimi erittäin hyvin. Vaahtoa syntyi vähintäänkin riittävästi pesun yhteydessä, ja shampoo jaksoi pitää maalipinnan sopivan liukkaana koko ajan. Likaa aine myös irrotti erittäin hyvin, tähän kun lisätään kohtuullisen halpa hinta, voi sanoa, että tässä on todella hyvä autoshampoo.

Loppuarvostelu:

+ Ei pahaa sanottavaa

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Korrek Kiiltovaha

Tällä kertaa testauksen kohteeksi päätyi Korrek kiiltovaha. Pisti lähimarketin hyllyltä silmään, ja oli kohtuullisen halpaa, joten nappasin purkin mukaan, ja ei muuta kuin kokeilemaan.

Ensivaikutelma oli ihan hyvä, vaha oli helppo levittää, ja kuivui kohtuu nopeasti. Todellinen isku tämän tuotteen vyön alle tuli kiillotusvaiheessa, sillä se oli ihan täyttä tuskaa. Maalipintaa sai hieroa ja hingata kuin heikkopäinen. Käytin kiillotuksessa vielä useita erinlaisia rättejä, eikä mikään asiaa paljoa auttanut. Lopputulos kuitenkin oli ihan hyvä, ja nimensä mukaisesti, se sai auton pintaan aikaan ihan hyvän kiillon.

Loppuarvostelu:

+ Halpaa

+ Kohtuullisen hyvä lopputulos

- Kiillotus niin täyttä tuskaa, että kannattaa kokeilla muita vahoja tämän sijasta.


Tuossapas nuita nyt olis :D ihan tommonen pikku lista, ja ei muuta ku siihen jatkoksi teiltä omia testauksia  ;)
V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1946
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio

Vs: Tuotetestaukset

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » To Elo 05, 2010 9:16 am

EP260 Nano-Tech Prewash - Esipesu

  • Ainutlaatuinen geelimäinen koostumus
  • Irrottaa tehokkaasti suolan, pien ja muun vaikean lian ennen pesua
  • Tehokkaampi kuin perinteiset liuotinpesuaineet

EP260 Prewash-Esipesu on ainutlaatuinen pesuaine, joka antaa erinomaisen puhtaan lopputuloksen vaikeasti likaantuneille maalipinnoille. Nanoteknologian geelimäinen tixotrop- koostumus tunkeutuu vaikeammankin lian alle irrottaen sen maalipinnalta. Uuden koostumuksen ansiosta esipesuaine ei valu vaan jää tiiviisti likaiselle maalipinnalle vaikuttamaan.
Käyttöohje: Suihkuta ainetta kuivalle pinnalle ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia riippuen maalipinnan likaisuudesta. Huuhtele aine pois juoksevalla vedellä. Tarvittaessa pese maalipinta vielä autoshampoolla.

Ensinnäkin, tämä oli halpa. N. 6 euroa eli odotukset eivät alussakaan olleet kovin suuret. Suihkutusoptioita on tasan yksi, sumute. Kesti kauan pumpata tyhjänä ennen kuin ainetta tuli, ja välillä se tuli muutenkin heikosti. En tiedä onko valmistusvirhe vai b-luokkaa tuo sumutin.
Suhteellisen vaivattomasti auton sai kuitenkin suihkittua eikä se valunut, kuten tuote lupasi.
Ainetta kului henkilöautoon n. 2/3 litran pullosta.

Vaikutuksen jälkeen huuhtelu ohjeen mukaan. Vaikka kuinka huuhteli, niin tulos ei ollut yhtään sen parempi kuin tavallisella shampoolla vastaavassa tilanteessa. Jopa normaali autopesula antaa paremman lopputuloksen. Pölyt ja muu lähtivät ihan hyvin, mutta vähänkään pinttyneempi lika tai paksumpi pöly/rapakerros jäi. Myös normaali maantiepöly jäi. Tavallisella autoshampoolla tai jopa autopesulalla saa huomattavasti paremman jäljen.

Lopputulos: Tuote on turha. Se ei esipese poistaen vaikeita tahroja, ja normaali shampoo tekee aivan saman (sienellä paremmin).

+ Hinta (jolla ei ole laatusuhdetta)

- 2/3 osaa pulloa kului, eli ei riitä seuraavaan kokopesuun, vaan tarvitsisi uuden.
- Ei poista likaa kuten lupaa
- Sumutin ei paras mahdollinen
- Vaikka on halpa, niin laadussa sen todellakin huomaa.

Kuva
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1209
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Tuotetestaukset

ViestiKirjoittaja Leksa » To Touko 05, 2011 4:55 pm

No niiiiiiiiin, tuli pestyä auto ihan vaan jollain random shampoolla, aivan jees oli, mutta itse asiaan.. Pesun jälkeen kuivasin auton, uusia hyviä vinkkejä käyttäen. Eli kun omistan pari kappaletta IIIIISOJA mikrokuituliinoja. Tasaisille pinnoille (esim. konepelti, katto, tuulilasi) levitin liinan ja käsillä vetelin keskeltä reunoille päin. Sitten liina pois ja kappas, kuivaa ja kiiltävää :P

Sitten vetaisin pintaan pikavahan :O vaikka oon aina ollu hieman niitä vastaan :D Vahana toimi Meguiarsin Ultimate Quik Wax, jonka olin ostanu joskus kauan sitten mutta en jaksanu kokeilla vielä. Ei muuta kuin ruisk ruisk vahaa pintaan ja kiillotus. Yllätti todella positiivisesti, ruiskutin puutarha letkusta vettä konepellille niin perkules, ei pisarakaan onnistu pysymään siinä vaan valui alas :O Mahtavaa sanon minä, ja vaivatonta. Kaiken lisäksi kiiltokin palautui just semmoseksi mitä se on "oikean" vahauksen jälkeen. Eihän tuo tietenkään kestä juuri mitään, mutta vahapinnan ylläpitoon ainakin varmasti aika hyvä.

Ja kuvia:

[img width=640 height=480]http://leksa.kuvat.fi/kuvat/Focus%20poseeraa/P5050016.JPG/_small.jpg[/img]

[img width=640 height=480]http://leksa.kuvat.fi/kuvat/Focus%20poseeraa/P5050017.JPG/_small.jpg[/img]

Semmosta tänään, voin sanoa että ilmaantuu varmasti lisääkin tuota Megua mun varastoon :) Pitänee varmaan kuvata videota joku päivä tuosta konepellin efektistä :P
V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1946
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio

Vs: Tuotetestaukset

ViestiKirjoittaja Leksa » To Loka 27, 2011 6:02 pm

V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1946
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio

Vs: Tuotetestaukset

ViestiKirjoittaja HEka-- » Pe Loka 28, 2011 3:13 am

Tuo vaikuttaa hyvältä.. Taidanpa ensi keväänä kokeilla :)
Avatar
HEka--
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1235
Liittynyt: Su Joulu 20, 2009 1:11 pm
Paikkakunta: Lieksa

Vs: Tuotetestaukset

ViestiKirjoittaja Leksa » La Loka 29, 2011 4:00 pm

V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1946
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio

Vs: Tuotetestaukset

ViestiKirjoittaja Leksa » Su Loka 30, 2011 5:37 pm

Viimeksi muokannut Leksa päivämäärä To Heinä 25, 2013 7:04 pm, muokattu yhteensä 1 kerran
V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1946
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio

Vs: Tuotetestaukset

ViestiKirjoittaja Sierramies » Ti Marras 01, 2011 8:25 am

Hmmm... Fiksun olosta ainetta. Mieki voisin keretä pestä tommosella auton :) Paljonko ite aine maksaa ja onko se riittosaa?
Jos olisitta halunnu kunnollisen testikohteen, niin mulla olis ollu (ja on vieläki) oikeasti likanen nissani. Siinä ei ole yhtään nuin puhasta paikkaa ko teilä nuot likasimmat kohat :)
Sierramies
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1085
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 2:11 pm
Paikkakunta: Tornio

Vs: Tuotetestaukset

ViestiKirjoittaja Leksa » Ti Marras 01, 2011 7:40 pm

Aine maksaa jotakuinki n.. 15-20 euroa/5 litraa riippuen valmistajasta, ja kohtuu riittosaa on.

Itte asiassa kaikista paskasimpiin kohteisiinhan tuo homma ei passaa tommosenaan, vaan siihen foam pesuaineen sekaan on hyvä heittää vaikka Pinelineä sekaan.
V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1946
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio


Paluu Autonhoito

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron