Sivu 1/1

Auton osien maalausta.

ViestiLähetetty: La Huhti 17, 2010 5:42 pm
Kirjoittaja AdsBot [Google]
Aattelin nyt laittaa ilmon, että autojen osat, kuten puskurit, spoilerit ym. tuollaiset onnistun maalaamaan töissä. Aikatauluun ei osaa oikein sanoa mitään, koska se on aina tapauskohtainen miten paljon joutuu kittaamaan ym. tekemään. Mut jos periaatteella että värit vaan pintaan eli esim. uusipuskuri niin siinä kestää max.2-3 pv ja osa on tämän jälkeen mh:ssa. Kun vähän riippuu tietysti miten kerkii tekemään virallisen työn ohessa muita töitä. Jos ei ole esteitä niin uuden puskurin maalaa valmiiksi muutamassa tunnissa pohjatöineen.  Ja nämä kulkevat mh:ssa aika edullisesti (ehkä max.70⬠edes takas. Riippuu tietysti pikkasen puskurin materiaalista)

Hinnoissa varmasti päästään sopuun ja maalit hoidan itse, ellei muuta sovita. Tietysti jos on kamalasti pohjatöitä, halkeamia, naarmuja ym. ja tarvii saada aivan virheetön lopputulos niin kuvat kohteesta auttavat asiaa huomattavasti. Ettei tule sitten jälkipuintia ettei mennyt kuten oli sovittu.
Ihan sitten sama, onko lasikuitu, muovi vaiko mitä materiaalia. Kaikkien pintojen korjaus ja maalaus onnistuu. Maalaukset tapahtuu sauvossa, eli onhan tämä paikkakunta vähän huonosti sopiva tällaiseen, mutta mutta...Ei auta, kun kerran täällä asuu... ;)

-Juha-