TESTI: EP260 Nano-Tech Prewash - Esipesu

Tänne kaikki tuotetestauksiin liittyvä turina.

TESTI: EP260 Nano-Tech Prewash - Esipesu

ViestiKirjoittaja Leksa » To Heinä 26, 2012 12:02 pm

EP260 Prewash-Esipesu on ainutlaatuinen pesuaine, joka antaa erinomaisen puhtaan lopputuloksen vaikeasti likaantuneille maalipinnoille. Nanoteknologian geelimäinen tixotrop- koostumus tunkeutuu vaikeammankin lian alle irrottaen sen maalipinnalta. Uuden koostumuksen ansiosta esipesuaine ei valu vaan jää tiiviisti likaiselle maalipinnalle vaikuttamaan.
Käyttöohje: Suihkuta ainetta kuivalle pinnalle ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia riippuen maalipinnan likaisuudesta. Huuhtele aine pois juoksevalla vedellä. Tarvittaessa pese maalipinta vielä autoshampoolla.

Ensinnäkin, tämä oli halpa. N. 6 euroa eli odotukset eivät alussakaan olleet kovin suuret. Suihkutusoptioita on tasan yksi, sumute. Kesti kauan pumpata tyhjänä ennen kuin ainetta tuli, ja välillä se tuli muutenkin heikosti. En tiedä onko valmistusvirhe vai b-luokkaa tuo sumutin.
Suhteellisen vaivattomasti auton sai kuitenkin suihkittua eikä se valunut, kuten tuote lupasi.
Ainetta kului henkilöautoon n. 2/3 litran pullosta.

Vaikutuksen jälkeen huuhtelu ohjeen mukaan. Vaikka kuinka huuhteli, niin tulos ei ollut yhtään sen parempi kuin tavallisella shampoolla vastaavassa tilanteessa. Jopa normaali autopesula antaa paremman lopputuloksen. Pölyt ja muu lähtivät ihan hyvin, mutta vähänkään pinttyneempi lika tai paksumpi pöly/rapakerros jäi. Myös normaali maantiepöly jäi. Tavallisella autoshampoolla tai jopa autopesulalla saa huomattavasti paremman jäljen.

Lopputulos: Tuote on turha. Se ei esipese poistaen vaikeita tahroja, ja normaali shampoo tekee aivan saman (sienellä paremmin).

+ Hinta (jolla ei ole laatusuhdetta)

- 2/3 osaa pulloa kului, eli ei riitä seuraavaan kokopesuun, vaan tarvitsisi uuden.
- Ei poista likaa kuten lupaa
- Sumutin ei paras mahdollinen
- Vaikka on halpa, niin laadussa sen todellakin huomaa.

Kuva

Kiitokset arvostelusta Thaumiel_Nerubille
V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1946
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio

Paluu Tuotetestaukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron