Switch to full style
Tänne kaikki tuotetestauksiin liittyvä turina.
Lähetä vastaus

TESTI: Chemical Guys Jetseal 109

To Heinä 26, 2012 12:19 pm

Kuva

Protection Beyond Need, Shine Beyond Reason.

Jetseal109 is a unique anti-corrosion sealant developed to provide the finest finish & protection available for paint, fiberglass, aluminum, chrome, alloy metals, and other substrates.  Developed exclusively for the aerospace industry, JETSEAL109 was engineered  to provide the ultimate slick durable finish and multi layerable protection from the harshest environmental elements. Jetseal109 is now available for automobiles in the same nano-tech ultra durable consistencySiinäpä valmistajan esittely kyseisestä aineesta.

Tämmöstä ainetta tilasin shinearamalta, kun olin kuullut hyvin paljon kehuja. Testasin auton konepeltiin tavaroita, aloitin homman pesulla, tämän jälkeen kävin pellin läpi Claybarilla ja kiillotin Menzernan aineilla. Tämän jälkeen pyyhkäisin isopropanoolialkoholilla kaikki myllytysaine jämät pois, odotin hetken että aine haihtuu, ja levitin kerroksen Jetsealia Shinearaman levitystyynyllä. Todella helppo aine levittää, ja tuolla tyynyllä saa helposti hyvän ja tasaisen kerroksen, kunhan muistaa laittaa kerralla vähän ainetta tyynylle.

Ohjeiden mukaan annoin aineen istahtaa maalipinnalla 15min, jonka jälkeen kiillotus. Ei mitään ongelmaa, kiillottui todella helposti. Sitten taas ohjeiden mukaan odotin 20 minuuttia ennen seuraavaa kerrosta, ja jälleen 15min odotus ja kiillotus. Helppoa ja hauskaa <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> Tämä aine kuulemma kerrostuu todella mahtavasti, kun normaalivahoja (puhtaita luonnonvahojakin) ei ei ole järkeä laittaa enempää kuin kaksi kerrosta.

Loppuarvostelu:

+ Todella helppokäyttöinen
+ Jättää mahtavaa jälkeä
+ Erittäin riittoisa, pari pikku tippaa riitti puolikkaaseen konepeltiin

- Keskiverto vahaa hankalampi kiillottaa, levityksen jälkeen "katoaa" maalipintaan, ei meinaa nähdä mistä on kiillotettu.
Viimeksi muokannut Leksa päivämäärä La Heinä 27, 2013 8:04 am, muokattu yhteensä 1 kerran
Lähetä vastaus