Switch to full style
Tänne kaikki tuotetestauksiin liittyvä turina.
Lähetä vastaus

TESTI: Sonax A/C puhdistusaine

To Heinä 26, 2012 12:46 pm

Kuva

Kuluttelin kylillä aikaa, ja kiertelin liikkeitä. Paikallisessa Fixus liikkeessä pisti silmään otsikon mukainen aine. Aattelin ostaa kun hintakaan ei päätä huimannut, 7,75 euroa.

Purkin kyljessä mainoksia mm. "poistaa 99,9% bakteereista ja homeista", "Poistaa bakteerit, homeen ja muun mikrobikasvuston ilmastointijärjestelmästä ja sen höyrystimestä", tarvis varmaan hieman teknisempää laitteistoa jotta saisi testattua nuo lupaukset kunnolla, mutta antaa nenän toimia testilaitteena tällä kertaa.

Auton sisustan imuroin ja putsailin muutenkin pari päivää aikaisemmin, joten mitään kauheita hajuja ei ollut muutenkaan, tosin koiran haju (tai tuoksu) autossa tuntui jonkin verran. Eli testialusta valmiina.

Itse asiaan. Seurasin purkin kyljessä olleita käyttöohjeita, ei mitään sen kummempia kikkailuja.

Purkille pikku ravistus, auto käyntiin ja ilmastointi kylmälle. Sitten puhallus täysille ja sisäilmankierto päälle. Kuskin penkki eteen ja selkänoja pystyyn. Purkki taka jalkatilaan ja purkin päältä nappi pohjaan niin johan alkoi suhista. Ovet kiinni ja antaa olla noin 15 minuutin ajan. Sitten tyhjä purkki roskiin, auto sammuksiin ja tuuletus. Auto sai sitten olla ihan rauhassa varmaan tunnin verran ovet kiinni ja kävin uudelleen nuuskimassa. Hivenen oli pistävä haju autossa mutta toivottavasti tasaantuu ajan mittaan. "Koiran haju" kuitenkin tuntuisi olevan poissa.

Raportoidaan lisää vielä myöhemmin.

26.7.2012: Haju selvästi neutralisoitunut jo vuorokauden kuluttua aineen käytöstä. Nyt kahden vuorokauden kulutta on sisusta melkolailla hajuton <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Viimeksi muokannut Leksa päivämäärä La Heinä 27, 2013 8:00 am, muokattu yhteensä 1 kerran

Vs: TESTI: Sonax A/C puhdistusaine

La Heinä 27, 2013 8:01 am

Tuli touraniinkin tehtyä tämä sama käsittely. Tätä ennen imuroitu, pölyt pyyhitty, muoviosat pinnoitettu, penkit pesty...

Haisee muuten hyvälle auto, harvalla aineella saa yhtä freshiä tuoksua autoon! :)
Lähetä vastaus