Sivu 1/1

TESTI: Gtechniq G5

ViestiLähetetty: Su Elo 04, 2013 10:08 am
Kirjoittaja Leksa
[img height=600 width=800]http://www.carenthusiasm.net/images/testit/gtechniq_g5/kuva1.JPG[/img]
Tällä kertaa testauksessa Gtechniqin lasipinnoite G5. Siinä missä G1 lasipinnoite on tehty maksimaalista kestoa ajatellen, on G5:den funktiona olla mahdollisimman hylkivä. Myös aineen käyttö on erilaista, G5 on enemmän joka miehen aine kuin G1 joka vaatii kovemmat otteet.

[img height=600 width=800]http://www.carenthusiasm.net/images/testit/gtechniq_g5/kuva2.JPG[/img]
Samassa testissä käytössä Gtechniqin mikrokuituliinat. Ainakin tämän tuotteen kanssa toimivat oikein hyvin, vaikuttaisivat myös tarpeeksi pehmeiltä maalipintaakin ajatellen.

[img height=600 width=800]http://www.carenthusiasm.net/images/testit/gtechniq_g5/kuva3.JPG[/img]
Kohteena tässä testissä on VW Touranin tuulilasi. TÄSSÄ video alkutilanteesta ennen pesuja ja pinnoitusta. Vedellä ei ollut mitään kiirettä poistua lasilta. Homma aloitettiin lasin puhdistuksella normaalilla lasinpesu aineella. Tämän jälkeen vielä claybarilla lasi läpi, ja lopuksi pyyhintä rasvanpoisto aineella. Kuvassa testissä käytetty Bilt Hamberin Claybar.

Hieman odottelua jotta rasvanpoistoaine varmasti haihtuu ja on aika levittää G5 lasiin. Levitykseen voi käyttää mikrokuituliinaa, vaha padiä, melkein mitä vaan. Itse koin mikrokuituliinan hyväksi tähän. Ainetta kannattaa levittää mahdollisimman ohut kerros, itse laitoin liian paksusti ja jouduin aika kovaa hieromaan jämät pois lasista.

[img height=600 width=800]http://www.carenthusiasm.net/images/testit/gtechniq_g5/kuva4.JPG[/img]
Odotellaan että aine kuivuu harmahtavaksi ja pyyhitään pois. Purkin kyljessä kehotettiin käyttämään paperia pois pyyhkimiseen, mutta tähänkin totesin mikrokuituliinan sopivan paremmin. Kuvassa aine kuivumassa.

Lopputulos puhuu puolestaan, klikkaa TÄSTÄ nähdäksesi videon. TÄSSÄ video Golfin lasista, jossa pinnoite on ollut jo noin viikon verran.

Tähän topikkiin tulee päivitykset G5:n kestosta.

Vs: TESTI: Gtechniq G5

ViestiLähetetty: Su Elo 04, 2013 1:50 pm
Kirjoittaja HEka--
Tuo on hyvin saman tyyppinen kun turtle waxin viis sateesta myrkky :) Olisko mahdollista laittaa kuvia pakattuina tms. kun on niin pirun hitaasti latautuvia?

Vs: TESTI: Gtechniq G5

ViestiLähetetty: Su Elo 04, 2013 3:20 pm
Kirjoittaja Leksa
Saman tapaista juu, eiköhän nuita tietty vois pienentää vähäsen :D