Sivu 1/1

Sakkoja

ViestiLähetetty: Ti Kesä 08, 2010 7:45 pm
Kirjoittaja Thaumiel_Nerub
Eli, mistä olette saaneet sakkoja ja minkä verran.

Itse olen melkein 10 vuotta autolla kruisaillut, ja lähinnä on tullut pysäköintilappuja. Kerran tuli vähän suurempi sakko, kun tuli ajettua katsastamattomalla autolla. Kaverit tarvitsivat kyytiä baarista kotiin, ja eivät saaneet muuta kiinni kuin minut. Pakko sitä kaveria auttaa ja baanalle. Tyhjällä kadulla risteyksessä näin poliisit vastapäätä. Alkoi ahistaa ja tuijotin niitä. Poliisit lähtee ajamaan ja kurvaa taakse. Vilkut välähti. En ollut tajunnut, että valot vaihtui vaan seisoin poliiseja tapittaen joten tulivat tarkistamaan, että "mitä sinä poika sähläät" (poliisin omin sanoin). No, siinä sitte puhallettiin ja katsottiin paperit. Alkometri näytti 0, kilvet lähti. Sain kuitenkin ajaa kaverit kotio ja itsekin pääsin kotiin vielä sen kanssa. Ei muuta kuin hirveä rumba saada kilvet takaisin ja katsastaa romu. Ei ihan sieltä halvimmasta päästä tuo lysti.

Tänään sain poliiseilta postia. 80 alueella 89 km/h. Tolppakamera. Auto: Sierra. 70 euroa. Kiitos  ::) Yleensä tottunut siihen, että autojen mittarit valehtelevat alakanttiin, niin tulee ajettua reilua kahdeksaakymppiä. Näköjään Riesassa on aika tarkka mittari sitten vaan noilla nopeuksilla.

Vs: Sakkoja

ViestiLähetetty: Ti Kesä 08, 2010 8:16 pm
Kirjoittaja Antto-
Ei ollut turvavyötä lähellä Oulun keskustaa tais olla -> rikesakko 85e. (vittuilivat sävytetyistä takavaloista, joista ei siis sakotettu)
Joku kuukausi takaperin about Ii:ssä 60km/h alueella 10km/h ylinopeutta-> rikesakko 85e.
Aikoinaan kellotin vw t3 1.6td 470tkm ajetulla jotain 15km/h ylinopeutta tais olla jotain 80-100e luokkaa. (tais olla eka sakkoni ikinä)
Toissa kesänä kaverin 525 bemarilla 50km/h @ 40km/h alueella tais tulla siitäki rikesakko 85e. (Valkonen pakettiauto tutkasi, enkä nähnyt salamoita enkä mitään kameroitakaan... yllätyksenä tuli)

Nämä tapahtunut 5 vuoden aikana.

Vs: Sakkoja

ViestiLähetetty: Ti Kesä 08, 2010 8:34 pm
Kirjoittaja Apexi
kilvetön, valoton, vilkuton, varastettukki joskus, katteeton, ilman korttia (MOPO=) tuli joskus ajeltua testiajoa tankkaus asemalle ja takas ku männän ja sylinterin vaihdoin skootteriin... 106⬠sakkoa ja 1v ajokieltoa

Vs: Sakkoja

ViestiLähetetty: Ke Kesä 09, 2010 5:01 am
Kirjoittaja HEka--
- ylinopeussakko (61km/h, rajoitus 40km/h, ihan täysin omaan piikkiin)
- onnettomuuspaikalta karkaaminen(hipaisin oulussa pysäköintipaikalla toista autoa peruuttaessa ja katselin ettei jälkiä tullut, jatkoin matkaa ja joku otti rekkarin ylös, seuraavana päivänä "poliisista päivää" ja 600 euron korvaukset naarmusta maalissa ja haljenneesta pölykapselista, omassa autossa ei naarmuakaan)
- ylinopeussakko (81km/h, vieraalla paikkakunnalla klo 7 aamulla sateisella syksyisellä kelillä vaihtui nopeusrajoitus enkä huomannut navigaattoria seuratessa, joka huusi että käänny oikealle risteyksestä jota ei ollut ja lopulta tiekin hävisi laitteesta, kiitos tomtom <3. tämä oli myös kolmas sakko ja puolen vuoden päästä tuli kutsu asemalle ja kortti kuivumaan, pääsi kyynel)
- ylinpeussakko (92km/h, rajoitus 80km/h, omaa tyhmyyttä jälleen)

Yhteensä kuluja noin 900 euron verran.

Lisäksi yhden kerran pysäyttivät ja syynäsivät auton lattiasta kattoon, kertoivat että auto on joskus kolaroitu, yrittivät etsiä valoista valittamista(kaikki tieliikennehyväksyttyjä) ja löysivät lopulta yhden kohdan josta nipottaa, naarmu rekisterikilvessä. Ostin uuden myöhemmin, ei ollut paha :)

Viime viikolla olin taas saada sakot rajoitusalueen vaihtumiskohdassa. Onneksi poliisisetä laski tutkansa selän taakse ja antoi mennä, nopeus noin 72km/h 60:n alueella. Tosin siinä vaihtui 80km/h rajoitukseen niin voi olla oma osansa asialla.

Ja tyhmyydestähän sakotetaan.

Vs: Sakkoja

ViestiLähetetty: Ke Kesä 09, 2010 5:44 am
Kirjoittaja Thaumiel_Nerub
Montako sakkoa ja minkä ajan sisällä, että lähtee kortti kuivumaan? Minulla on sellainen kuva, että 3 kahdessa vuodessa, mutta en ole varma.

Vs: Sakkoja

ViestiLähetetty: Ke Kesä 09, 2010 8:37 am
Kirjoittaja HEka--
"oikeassa kortissa" se on vissiin kolme ja neljännellä kuivumaan. Itselläni oli pari vuotta sitten vielä väliaikainen joten kolmannesta se otettiin poikkeen.

Vs: Sakkoja

ViestiLähetetty: Ke Kesä 09, 2010 11:59 am
Kirjoittaja Leksa
Itelle ei muuta kuin yksi parkkisakko napsahtanu, kortti ollu vajaat 5 vuotta :P

Vs: Sakkoja

ViestiLähetetty: Ke Kesä 09, 2010 7:12 pm
Kirjoittaja BakaInu
Ei ole sattunu kohdalle yhtäkää ylinopeussakkoa saati pysäköintivirhemaksua.(kaikki kyllä ihmettelee et miten ihmees mun kaasujalalla  ;D) Pari suullista varotusta olen saanut. Tosin viime kuussa lähti bimmeristä kilvet kun oli jäänyt ajoneuvovero roikkumaan nettipankin vahvistettavien listalle. Ei siinä muuta mutta kun tämä kyseinen poliisipartio sattui olemaan JIM-kanavan Poliisit-sarjan kuvausauto. ( että hävetti itseä siinä vaiheessa ku tajusin  :-[)

Vs: Sakkoja

ViestiLähetetty: Ke Kesä 09, 2010 7:34 pm
Kirjoittaja Thaumiel_Nerub
^Siistiä! Pääsikkö telkkariin  8) Olis komiaa jos Poliisit sarja ratsais ja järettömän kokoinen [size=99px]CARENTHUSIASM.NET[/size] tarra takalasissa. Voisi Leksa olla facepalm.

Vs: Sakkoja

ViestiLähetetty: To Kesä 10, 2010 12:03 am
Kirjoittaja Mikko
Eipä oo itelle koskaan sakkoja rapsahtanut vaan eihä mulla oo korttiakaan vielä  ;D

Vs: Sakkoja

ViestiLähetetty: Ti Maalis 08, 2011 2:36 pm
Kirjoittaja Tombbuli
Just käväsin Joensuussa ja siviiliauto ajo vastaan kun puhuin puhelimeen. 50 rikesakko  >:(

Vs: Sakkoja

ViestiLähetetty: Ti Maalis 08, 2011 3:08 pm
Kirjoittaja Leksa
Yhen parkkisakon oon saanu, empäs muuta :)

Vs: Sakkoja

ViestiLähetetty: Ke Maalis 09, 2011 5:54 am
Kirjoittaja Sierramies
Yks parkkisakko mullaki. Yliopiston parkissa. Loppusyksyn peilijääkeli ja kaatosae (ei siis huvittanu polkea kämpiltä lipastole), niin olihan se muutenki alimittanen parkkipaikka ylitäytetty. Monesti ennenki on tullu parkkeerattua siinä yleisen tavan mukkaan merkittemättömälle paikale ko kaikki muut paikat olit täynnä (mikä on siis yleinen käytäntö tuolla). Sillä kerrala vaan oli lappuliisa haistanu hyvän keikan opiskeljoitten autoista liian pienelä parkkiksela ja kurjala kelilä.
En muuten enhään sen jälkeen ole parkkeerannu sielä "luvattomille paikoile".

Vs: Sakkoja

ViestiLähetetty: La Heinä 13, 2013 11:52 am
Kirjoittaja Mikko
Katohan tällänenkin löytyi. Tosiaan jokin aika sitten tuli Sierralla räpsästyä 136 km/h siviiliskoodaa vastaan. :( Ei sentäs kortti lähtenyt, mutta poliisisetä sanoi että ei oo kaukana. Itse ei tullut ajateltua ees nopeutta kun ajelin vain menemään ja radiota kuuntelin, tämän jälkeen tarkasti tullu mittaria vilkuiltua..

Vs: Sakkoja

ViestiLähetetty: La Heinä 13, 2013 12:21 pm
Kirjoittaja Leksa
Ite oon yhä edelleen välttyny sakoilta (KOPKOP koputtaa puuta). Mikolla kyllä onni onnettomuudessa että kortti säästy. Muistaakseni tais olla joku raja et 40km/h ylinopeutta niin kortti lähtee am i right?

Vs: Sakkoja

ViestiLähetetty: Su Heinä 14, 2013 5:06 pm
Kirjoittaja Zigu
Riippuu tilanteesta miten menetellään. Tilanne jossa paljon ruuhkaa ja lapsia lähistöllä, sekä pieni nopeusrajoitus napsahtaa kortti hyllylle kyllä pienemmälläkin ylinopeudella. Moottoritienopeuksissa taitaa olla >40km/h ja kortti hyllylle.

Vs: Sakkoja

ViestiLähetetty: Su Heinä 14, 2013 5:18 pm
Kirjoittaja Mikko
Joo, tuo oli 100km/h rajotuksella keskellä korpea. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lähistöllä ei mitään, tai ketään, paitsi poliisi. Mutta aina se pitäsi rajotusten mukaan osata ajjaa, tuli kallis muistutus tästä..

Joskus tuli myös tulli nähtyä samoilla seuduilla, tarkastelivat polttoaineita.