Raviurheilu

Keskustelua kaikesta maan ja taivaan välillä.

Raviurheilu

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Su Heinä 25, 2010 2:40 pm

Juuri loppui kuninkuusravit. Tuli katsottua livestreamina ja kuninkuuslähdöt pelattua.

Tammojen kunkkulähtöön pelattiin 7 euroa, ja takaisin kolahti noin 4 euroa. Jos kakkoseksi olisi noussut kolmannen sijan sijasta toinen veikkaamamme heponen, olisi suunnilleen 20 euroa tullut takaisin.

Orien lähtöön sitten 4 euroa sisälle, pari varmaa pelattiin kertoimilla n. 2 ja n. 7 sekä villi kortti kertoimella 50. Meidän veikkaama 2:n kerroin voitti, joten pari euroa tippui tilille.

Ihan onnistuneet totoamiset, vaikka takkiin tuli. Silti omat hevoset voittivatkin, eli hyvä fiilis jäi.

Tammojen ravikuningatar oli melkein itsestään selvä, oreilla kaksi vaihtoehtoa, mistä se huonompikertoiminen (meidän epäonneksi, mutta kuitenkin tulokseksi) voitti.

En ole kauhean aktiivisesti noita raveja seurannut. Paikalliset järjestetään kahdesti vuodessa, missä olen ollut mukana (myös järkkäritehtävissä ja arpojen myyjänä) ja Porin kunkkareissa olin. Sielläkin tuli hieman voitettua (vaikka tappiolle jäi). Porin kunkkareissa olin myös pysäköinninvalvojana.

Ihan mielenkiintoista tuo, ja netistä kun voi seurata ja pelata, niin pitänee ruveta enemmänkin harrastelemaan tätä. Aika äkkiä oppii perusteetkin, vaikka aluksi kaikki säännöt ja kirjain- sekä numerokryptiset tiedot olivat o_O. Pikkuhiljaa kuitenkin pääsee hienoihin yksityiskohtiin sisälle.

Ja hevoset on hienoja eläimiä muutenkin, eli "urheilusta" mistä en yleensä oikein välitä, on tämä se suosikkini.

Seuraavia mielenkiintoisia raveja odotellessa. Taitaa olla ensi kuussa paikalliset.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1209
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Raviurheilu

ViestiKirjoittaja Apexi » Ma Heinä 26, 2010 6:00 pm

eihä tuossa ko kysyy nuapurin lindemannilta et onkse orrrii mikä voittaa...
puhkuu ja puhisee mennessään..... \";)\"
Avatar
Apexi
Rekisteröityneet
 
Viestit: 157
Liittynyt: Ma Helmi 08, 2010 5:47 pm
Paikkakunta: mikkeli

Vs: Raviurheilu

ViestiKirjoittaja Antto- » Ma Heinä 26, 2010 8:17 pm

Semmosta settiä taasen..
If you got haters, you are doing something right!
Who says that rubbing is a bad thing? -StanceWorks-
ffp.fi
NoPokemonShit
Avatar
Antto-
Rekisteröityneet
 
Viestit: 173
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 2:52 pm
Paikkakunta: Oulu & Kemi

Vs: Raviurheilu

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Ti Heinä 27, 2010 4:47 am

Ei niitä reinarin vihjeitä tarvitse, kun katsoo paljonko hevonen juossut yhteensä rahaa ja missä ajassa. Mitkä rataennätykset. Miten sijoittunut yleensä. Jos ollut samana päivänä lähtöjä, niin miten niissä sijoittunut. Antaa jo vähän suuntaa. Noi varmat viime raveissa sitä rahaa toi, mutta kertoimet huonot. Rahaa meni noihin riskeihin, mistä olisi tosin saanut eurolla viisikymppiä takaisin. Usein voittajahevosen kerroin on 2. Kaikki kun sitä kovakuntoista pelaa.

Esim. yhdessä lähdössä pelasin voittajaparia, eli 12 hevosesta valitsen ne, jotka pääsevät 1 ja 2 sijoille. Sitten pelasin 2 kertoimen hepan ja 4 kertoimen, mitkä aika varmoja. Ja villi kortti 50 kertoimella.

Eli jos 2 ja 4 kerroin olisi jakaneet kärjen, olisin saanut parista ja voittajasta, kumpi tahansa olisi voittanut kun veikkasin niitä.

Loppusuoralla villi kortti johti ja alkoi hurraus kuin jääkiekko matsissa maalipaikalla... Harmi vain, 2 kerroin nousi ennen maalia ensimmäiseksi, ja järjestys oli kertoimien mukaan maaliin 2 - 50 - 4. Eli sain vain tuosta 2 kertoimesta. Harmitti, vaikka voitin. Tosin 50 kerroin häiritsi minun voittajaparia tiputtamalla 4 kertoimen kolmanneksi, muuten olisin voittanut sekä ekasta maaliin tulleesta ja voittaja parista. Ellei 2 kerroin olisi kirinyt ohi maalisuoralla, 50 kerroin hevonen olisi saanut minulta porkkanapussin.

Vaikka esittely- ja lämmittely kierrokset voi olla tylsiä, niistä näkee miten hevonen juoksee. Esim. lähteekö vahingossa laukkaan, mistä hylätään kisassa.
Tuo minun 50 kerroin mikä melkein voitti oli kertoimelta siksi niin hyvä, koska se laukkasi lämmittelyssä ja ekassa lähdössä hylättiin laukan takia. Silti päälähdössä tuli toiseksi. 
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1209
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Raviurheilu

ViestiKirjoittaja Apexi » Ti Heinä 27, 2010 1:52 pm

kyllä se silti vähän sama kun rulettia pelais..  :D voihan se tietysti joskus onnistaakki mut omakohtanen kokemus etten enää raveissa käy...
puhkuu ja puhisee mennessään..... \";)\"
Avatar
Apexi
Rekisteröityneet
 
Viestit: 157
Liittynyt: Ma Helmi 08, 2010 5:47 pm
Paikkakunta: mikkeli


Paluu Vapaa Sana

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron