Switch to full style
Keskustelua kaikesta maan ja taivaan välillä.
Lähetä vastaus

WRC/ralli

La Touko 07, 2011 6:13 pm

Mites on foorumilaiset kiinnostunu rallista ja WRC:stä? Kukaan seurannut? Tällä kaudella myös Mini osallistuu muutamiin kilpailuihin (kuuteen) sekä parin vuoden päästä myös Volkswagen tulossa mukaan Pololla.. 8) Kyllä mulle ainakin tollanen Polo kelpais.. :P 8) Ei yhtään hassumman näkönen.

Toivottavasti rallista tulisi taas mielenkiintoisempaa kun olis useampi kuski voittotaistelussa, eikä aina vain jompikumpi Sebastien.

http://www.minimotorsport.com/en/wrc/rallies

http://www.mtv3.fi/urheilu/ralli/uutiset.shtml/2011/04/1311671/mini-lanseerasi-wrc-tiiminsa

http://www.topgear.com/uk/photos/mini-wrc-2010-12-08

http://www.topgear.com/uk/photos/volkswagen-polo-r-wrc-2011-05-06?imageNo=0

Vs: WRC/ralli

Su Touko 08, 2011 2:48 pm

Onhan tuota rallia seurattu pennusta asti. Eli semmoiset piakkoin 33-vuotta. Aikoinaan mökillä tuolla Ounipohjassa olikin ilta saunoituksia legendoille. Kuten Alen, Kankkunen, Mäkinen, Blomqvist, Toivonen ja Mouton. Mukavia aikoja ja siitä tuo rakkaus ralliin ja muuhun moottoriurheiluun alkoikin.

Nykypäivänä JämsUa.n kanssa noissa järkkäritouhuissa ja muissa talkoissa. Ja edelleen ollaan jossain tien varressa liivit päällä!

Vs: WRC/ralli

Su Touko 08, 2011 3:07 pm

Jostain ala-asteelta itsellänikin tullut seurattua rallia, isommin en oo järjestelyihin mukaan lähteny ainakaan toistaiseksi..

Lööppi muuten vei taasen voiton.. Mutta Hirvonen komiasti silti kakkosena! :) Latvalahan se jo kisan aloituspäivänä ajoi ulos väärän nuotin takia.. :- Jousitusko Latvalalta meni silloin ja superralli säännön mahollistamana jatkoi kisaa keskeytyksen jälkeen, eilen veteli parit pohja-ajatkin! 8)

Vs: WRC/ralli

La Elo 31, 2013 9:31 am

http://www.youtube.com/watch?v=_MVHk-7WYm0
Hyundai tulossa takasin WRC kapinoihin ens kaudella.
Lähetä vastaus