Sivu 1/1

Ajatusleikki: Carenthusiasm mega-projekti

ViestiLähetetty: To Tammi 05, 2012 6:08 am
Kirjoittaja Thaumiel_Nerub
Tämä on siis ihan puhdasta ajatusleikkiä, mikä on pyörinyt päässäni. Tämä ei ole suunnittelua. Ajanpuute, ylimääräinen rahanmeno, sitoutuminen yms. syistä.

Eli, jokainen tietystä hintaluokasta valikoi auton mistä paras vaihtoehto äänestetään ja ostetaan kimppaan. Valitaan tyyppi, joka on toteutuksesta vastuussa. Pitää osata sekä hitsaus että kuidutus sun muut.

Eli, nyt on carenthusiasm mega-projekti aihio sekä toteuttaja. Alue alueelta aletaan autoa thyynäämään ja stailaamaan. Valitaan kohde, vaikka konepelti ja jokainen heittää idean mistä paras äänestetään ja toteuttaja sen tekee. Näin käydään auto läpi niin ulkokuoresta, tekniikasta, sisustuksesta yms. ja saadaan yhteistyöllä tehtyä virallinen carenthusiasm auto.

Mahdotonta, tiedän, mutta tällainen on päässä pyörinyt ihan ajatusleikkinä.

Vs: Ajatusleikki: Carenthusiasm mega-projekti

ViestiLähetetty: To Tammi 05, 2012 12:08 pm
Kirjoittaja Mikko
Mielenkiintonen idea, pakko myöntää! Voorumilla oma auto, Leksako sillä sitten ajelisi yksikseen, ja muut rakentasi? ;D

No jokatapauksessa, mulla on fiilis, että lopputulos vois olla aika mielenkiintonen, kun joka osa-alue ois tehty kuitenkin erillälailla.. :o Oishan se jännä, mutta kellä on aikaa toteuttaa kaikki, kaikkien pitäisi osallistua kustannuksiin, ja jollain pitäisi olla tilatkin.. :( Hyvä idea kyllä kaikesta huolimatta.. :)

Vs: Ajatusleikki: Carenthusiasm mega-projekti

ViestiLähetetty: Pe Tammi 06, 2012 7:05 am
Kirjoittaja Leksa
Itelä kyllä onnistuis kaikki lukuunottamatta verhoilua ja pieni tallikin olisi. Auto pitäis vain olla sitten kirpun koko luokkaa Corsa yms. jotta mahtuisi tekemään. Tommosessa projektissa pitäisi kuitenkin heti alkuun sopia/äänestää keskenään jotakuinkin pientä rajapintaa mihin tyyliin auto tehdään. Ei tätä kyllä kannata suoralta kädeltä kuopata tätä ideaa :)

Täytyy taas kikkailla voorumilla enemmän ku saa kylppärirempan valmiiksi :)

Vs: Ajatusleikki: Carenthusiasm mega-projekti

ViestiLähetetty: Pe Tammi 06, 2012 7:29 am
Kirjoittaja HEka--
Ihan rehellisesti sanottuna itse en lähtisi tuohon hommaan mukaan :) Ajatuksena ja ideana on hyvä, ja vissiin kaupunkikohtaiset kerhot aika paljon käyttääkin tuota ideaa. Eli ostaavat porukalla auton, saavat kalliimmankin ja sitten porukalla tekemään. Siinä onkin etuna se, että ovat samalta paikkakunnalta.