Xbox 360

Keskustelua kaikesta maan ja taivaan välillä.

Xbox 360

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Ke Loka 24, 2012 4:30 am

Pakko pistää tästä topikki kun alkaa olla siistiä juttua. Eli Netflix tuli Suomeen ja sitä kautta myös Xboxille. Toimii hyvin ja uudemmat leffat ja pätkät HD-laadulla. En osaa kuitenkaan sanoa, onko tuo Netflixin striimaama HD kuinka hyvälaatuista, muttei se ainakaan DVD:lle jää kakkoseksi.

Harmi vain, ettei Netflixissä ole ainakaan vielä mitään, missä voi laittaa pätkiä suosikkeihin tai hallinnoida soittolistoja. Nämä pitää tehdä tietokoneen kautta. Saa nähdä tuleeko siihen parannusta, mutta käsittääkseni Netflix on ollut ainakin Jenkeissä jo kauemmin Xboxilla.

Sitten eilen Xbox päivitti itsensä uudelleen. Nyt siinä on IE, eli pääsee oikeasti nettiin verkkosivuille. Toimii ja loistava lisä. Netflix + IE tarkoittaa käytännössä sitä, että vein olkkarista tietokoneen pois, sillä Xbox toimittaa nyt kevyen selailun ja leffastriimaamisenkin virkaa, mitä tietsikka olkkarissa on tähän asti tehnyt.

Sitten tuli vielä Smartglass. Eli älypuhelimella pystyy hallinnoimaan Xboxia. Tarkkaan en sisällöstä tiedä vielä, mutta ilmeisesti yksinkertaiset kontrollit löytyy, että voi vaikkapa nettiä selailla ja tietty leffakaukosäätimenä toimii myös. Lisäksi Smartglassilla tulee pystymään hallinnoimaan pelejä. Esimerkiksi varusteluetteloa tai sitten älypuhelimessa näkyy vaikkapa kartta. Sitä en tiedä onko tuo turhaa teknologiahifistelyä vai oikeasti kätevä...

Smarglass on vasta Windows-laitteilla ja myöhemmin tulee Androidille sekä iOSille. Sitä vielä odotellessa.

Kauan Xbox oli lähinnä DVD-soitin ja pelikone + mp3 soitin muistitikulta. Ja pystyi sillä Windowsista striimaamaan musaa ja leffojakin. Mutta nyt yhtäkkiä Xboxista tuli ja tuleekin olohuoneen viihdekeskus. Tykkään.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1209
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Paluu Vapaa Sana

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron