OFFTOPIC TOPIC

Keskustelua kaikesta maan ja taivaan välillä.

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja HEka-- » La Tammi 28, 2012 7:46 pm

Mokkulaksi kyllä erittäin hyvä tulos :) Vaikka uppi tosiaan on kyllä nyky mittapuulla aika heikko.
Avatar
HEka--
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1179
Liittynyt: Su Joulu 20, 2009 1:11 pm
Paikkakunta: Lieksa

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Mikko » Su Tammi 29, 2012 6:53 am

Niin, mutta nuo noppeudet vähän vaihtellee riippuen päivästä ja olosuhteista jne.. joten esim. juuri nyt uppinopeus oli jo hieman parempi:
Kuva, ja tuon yhteysohjelman loki näyttää että yhessä vaiheessa latausnopeus ois kävässy jonku millisekunnin 35,82 Mb/s, tiiä sitten pittääkö paikkaansa, vaikka kuulemma ovat verkkoa jossain Turussa testatessaan saavuttaneet nuilla mokkuloilla yli 40 Mb/s vauhdin..

Mielenkiintonen tuo juttu kun tuossa näkyy miten pitkä matka täältä on tuonne testiserverille, tuo näyttää että 50 mailia, eli että asuisin jossain Helsingissä, edellinen mokkula näytti niinku asusin Tampereella, vaikka oikeasti asun Oulussa.. ::) Laajakaistalla näkkyy ihan oikein.

Mutta kuitenni ihan tyytyväinen olen tähän mokkullaan ollu, kun tuota voi näppärästi kulettaa mukana ympäri Suomea ja lähes jokapaikassa voi surffailla, ei nyt tietenkään nuilla nopeuksilla esim. Kajaanissa (siellä jotain reilu 2 Mb/s, kun ei ole 4G verkkoa siellä), mutta kuitenkin.
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Leksa » Su Tammi 29, 2012 10:57 am

8 meganen tuo pitäs olla, eli aivan hyvä tulos :)
V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1818
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Ma Tammi 30, 2012 4:20 am

Hyvät lukemat tuolla Mikon mokkulalla kyllä. Minulla jotain samaa kuin Leksalla. Piti vaihtaa 24 megaseen, mutta ei tullut meille :( Kiinteä kyseessä. Kyllä tuo on kelvannut, mutta nopeampi kelpaa aina paremmin.

Tällä viikolla varmaan tulee Xboxiin 320 gigan kovalevy. Ostin 4 gigan slimmin ja eihän se pelaajalle riitä! Onneksi oli kovalevy tarjouksessa, eli tuo 4 gigan slim boxi + kovalevy on halvempi kuin 250 gigan paketti olisi ollut! Tosin isompaan pakettiin kuuluu kuulokesetti, mitä en kyllä tarvitse.

Odotan, että pääsen asentamaan pelit kovolle. Ainakin Skyrimin lataustauot levyltä on välillä tuskastuttavan pitkiä.

Osamaksu on minusta vähän niin ja näin varsinkin jos on moneen paikkaan auki. Mutta itse tilailen osamaksulla Klarnalla. Kätevää siinä mielessä, että kun ekan kerran tilaa Klarnalle, niin siitä eteenpäin kaikissa kaupoissa Klarnalle tilaaminen menee samaan laskuun. Minulla oli ensin Wii + pelejä yms. Klarnalle. Sitä oli sitten pari kybää jäljellä ja tilasin boxin Klarnalle. Ei tarvinnut tehdä uutta sopimusta tai mitään, vaan se meni suoraan auki olevalle tilille. Samaten tuo kovalevy maksuvaihtoehdoksi Klarna, ja samalle menee. Klarnalta tulee yksi lasku per kuukausi, missä kaikki tilaukset samassa. Vähän kuin luottotili tms. Kustannuksetkaan eivät ole pahat ja minimi kuukausimaksu taitaa olla luoton koosta riippuen parista eurosta ylöspäin. Itsellä minimi kympin. Laskun summa on avoin, eli siihen on pakko pistää minimisumma tai vaikka maksaa kaikki kerralla. Itse olen maksanut 10 - 100 euroa kuussa :D Riippuu rahatilanteesta. Laskutuskulut kuukaudessa 2,90 eli ei talous kaadu niihinkään. Korot sitten jotain prossia, eli loppukustannukset vuodessa muutaman satasen ostokselle on joku kolmisen kymppiä :) Riippuu tietty monessako erässä maksaa. Xbox joku parisataa ja kympin maksaa, niin 20 erää + 2,90 per erä + pari prossaa mielestäni ei ole paha ollenkaan. Ja juuri se kätevyys, että voi tilata samaan pakettiin. Siellä kyllä on luottoraja tulojen perusteella, eli liikaa ei pääse tilaamaan kuitenkaan. Ei siis voi vahingossa ostaa tuhansilla euroilla, kun Klarnasta tulee kyllä viesti, että oma luottoraja on ylitetty.

Tavallaan tuo Klarna laskutus ei siis ole osamaksua vaan vähän kuin luottotili. Siinähän ekan kerran tilatessa avataankin Klarna-tili tms. Todella kätevää. Tietenkään en kenellekään suosittele, sillä osamaksuista ja luotoista on ihmisillä ollut niin paljon ongelmia :( Varsinkin nuorisolla kussut talous niihin. Mutta jos osaa maksaa kun lasku tulee kotiin mielestäni ei paha. Vaikka tietysti luotolla/laskulla tulee kuukausikuluja on se eri maksaa vuoden aikana osissa kuin kerralla repiä ne rahat. En ole varma, mutta eikös Klarnalla ole Nordean kanssa jotain tekemistä?

Sitten luottotiedoista ja veloista. Minulla joskus kusi talous ja ulosottoon meni. Työttömänä oli, joten korkoa ei mennyt koska ne oli jäädytetty. Töihin kun pääsi, tuli vouti kylään ja alkoi palkasta syömään osan ja veipä veronpalautuksetkin. Aina kuun vika päivä palkasta söi osansa ja parin päivän päästä tuli kirje kotiin minkä verran mennyt, mihin, ja minkä verran jäljellä. Nyt ei ole tullut pariin kuukauteen mitään lappua! En uskalla soittaa, koska ulosottotyyppi vaihtunut ja edellisen kanssa tein 10% sopparin. Eli sen 1/3 ulosoton sijaan olen maksanut vain 1/10 osaa. Kuulemma poikkeustapaus. Pitäisi varmaan johonkin omatietoon lähettää pyyntö, että näyttää minun tilanteeni. Heti meinaan kun on paperit puhtaat niin mennään pankkiin juttelemaan asuntolainasta.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Mikko » Ti Tammi 31, 2012 9:15 am

Nälkä kasvaa syödessä, itellekki nopiampi kelpaisi kyllä mutta tuo on jo ihan hyvä, nopeempaa en oikeastaan koe ollenkaan tarvitsevani enää, mutta olishan se kiva..

Tosiaan nuo velkaantumiset on aika ilkeitä, lähipiirissäni eräs henkilö otti pikavippiä, siihen meni koko talous ja usemman kymmenen hehtaarin metsä meni ulosottoon velkojen takia.. ::) Aina pitäs kaikkien muistaa olla varovainen niiden luottojen ja velkojen kanssa, ettei ainakaan jää mitään maksamatta koska siitä se vasta isot laskut tulee. Ja nuo vikavipit joutas kyllä ainaki minun puolesta kieltää kokonaan. Nopeestihan niistä hetkeksi rahaa saa mutta todella moni on sitten viikon päästä kusessa niitten vippiensä kanssa.. ::)
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » To Helmi 02, 2012 4:19 am

Pikavipeissä korot ja kulut on ihan mafiameininkiä. Tyyliin muutamassa viikossa voi tulla jo 50% maksettavaa. Ihan italiaanoa. Itse tuli joskus aikaa ennen pikavippien yleistymistä ryssittyä rahat. Osa syy oli äkillinen työn loppuminen kun firma myytiin ja systeemit muuttuivat samalla. Neljä vuotta palkasta maksanut niitä pois. Toki oli hyllytetty työttömyyden ajan, mutta tuntuu kuin kulut olisi alkanut juosta kahta kauheammin kun alkoi niitä maksamaan palkasta. Alkuperäiseen velkaan ja perimiskuluihin ulosottomiehelle melkeen tuplat maksanut ylimääräistä. Valtion ulosotolla on myös ihan kohtuuttomat mafia-korot ja -kulut.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Mikko » To Helmi 02, 2012 8:57 am

Onneksi noihin pikavippeihin tuli tarkempia ehtoja tässä vuosi tms. sitten, mutta kokonaan minun mielestä pitäs kieltää sellaset. No minkäs teet, kun ei itte ole mahdollista tällästä asiaa päättää. ::)
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Pe Helmi 03, 2012 4:27 am

Mitäs mieltä luottokorteista? Itse olen harkinnut hypovisahypovisaa. Ihan sinne ylähyllylle pahan päivän varalle. Jos tulee sellainen tilanne, että tarvii maksaa jotain ja rahapussi on tyhjä (eläinlääkäri, kallis autonhuolto tms.) niin on "käteistä" kortilla. Tuossa kun ei kuluja ole, ellei käytä. Tarkoitus ei siis hankkia, että vinguttaa visalla telkkareita ja muuta. Koskaan kun ei tiedä, koska tulee paha paikka pahan paikan jälkeen ja tilillä ei olekaan rahaa... Hevonenkin on niin voi tulla kalliskin el lasku pahassa tapauksessa.

Pikavippejä en ole koskaan ottanut. Aina sen muutaman kympin saanut jostain lainattua, jos on ollut paha tarve.

Yksi kanssa mikä on aika läppä. Limsa-automaatit, mistä saa kännykällä tilata. Oli joskus, että monille vanhemmille tullut ylläri puhelinlasku, kun jälkikasvu tilannut limsaa itselle ja kavereille hirveitä määriä. Siskonikin joskus uimahallin kahvilassa oli innoissaan, että tekstarilla saa ilmaista limsaa *naamapalmu*.

Sitten on nämä kännykällä tilattavat systeemit ja verkkosivut, mitkä pyytävät kännynumeroa. Esimerkiksi jotkut mainokset, mistä klikkaat vaikka älykkyystestiin. Pitää syöttää puhelinnumero. Pienellä präntillä jossain saattaa lukea, että hyväksyy sisällön jne. sitten saakin maksaa itsensä kipeäksi kaikista soittoäänistä ja taustakuvista yms. rojusta kun niitä "pakotetaan" kun on ehdot hyväksynyt. Aika julmaa markkinointia mielestäni. Ja lasku voi olla paha. Esimerkiksi hyväksyy 4 euroa per päivä, että saa ladata sisältöä, eikä välttämättä uhri edes sitä tajua. kuukauden puhelinlaskussa onkin sitten kiva bonus.

Muutenkin kyllä ihmettelen, kuka enää nykyään taustakuvia tai soittoääniä lataa. Niitä kun on netti pullollaan mp3 ja .jpg muodossa! Ja suurin osa puhelimista kuitenkin tukee mp3 soittoääniä nykyään.

Asiasta sataan. SOPA sucks.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Mikko » Pe Helmi 03, 2012 5:06 am

Aina minun mielestä kannattaa olla varalla se pahanpäivän suunnitelma, rahaa säästössä tai joku tuollanen systeemi.
[quote=""Thaumiel_Nerub""]
Yksi kanssa mikä on aika läppä. Limsa-automaatit, mistä saa kännykällä tilata. Oli joskus, että monille vanhemmille tullut ylläri puhelinlasku, kun jälkikasvu tilannut limsaa itselle ja kavereille hirveitä määriä. Siskonikin joskus uimahallin kahvilassa oli innoissaan, että tekstarilla saa ilmaista limsaa *naamapalmu*.
[/quote] :D Ilmastahan se itelle on jos joku muu maksaa sitten sen puhelinlaskun..

Minunki sisko joskus taannoin oli itte kellekkään kertomatta päättäny osallistua johonkin tuollasseen "4⬠saa ladata mitä vain!" juttuun, hänellä kun prepaid oli niin se 20⬠meni n. 2 viikossa, onneksi enempää ei laskua voinut tulla kun prepaid kuitenkin oli. Lopulta siitä ei eroon päässy muuten ku nakkaamalla liittymä helevettiin ja hakemalla uusi. Tiiä miten sitä ois käyny jossei ois ollu prepaidi, kun siinä vielä oli joku sellanen juttu että sitä ei voinut lopettaa "kun oli hyväksynyt jonkun näkymättömän ehdon" eikä "kukaan voinut tehdä mitään asialle"... >:( Tuollasetki pitäs vielä kieltää niitten pikavippien lisäksi, niin johan monella nuorella olisi talous paremmassa jamassa!

Onneksi ne SOPA ja PIPA on nyt "jäädytetty" ja niihin vissiin ameriikassa palataan vielä myöhemmin. Tiiä nyt sitten mikä sen ACTA:n tilanne on.
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja HEka-- » Pe Helmi 03, 2012 9:39 am

Nyt on kirjallinen koe suoritettu minun osaltani tuota ajokorttiopetus lupaa silmällä pitäen :) sanallisissa oli väärin 3/3 ja kuvallisissa 8/8.. Eli aika tiukille meni :P Suurin osa kuvista sijoittui isoon kaupunkiin ja nehän kaistanvaihtoineen ja bussikaistoineen ynnä muine ihmeellisyyksineen alkoi jo olla vaikeita kun täällä maalla asuu :S
Avatar
HEka--
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1179
Liittynyt: Su Joulu 20, 2009 1:11 pm
Paikkakunta: Lieksa

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Leksa » Pe Helmi 03, 2012 7:36 pm

[quote=""HEka--""]
Nyt on kirjallinen koe suoritettu minun osaltani tuota ajokorttiopetus lupaa silmällä pitäen :) sanallisissa oli väärin 3/3 ja kuvallisissa 8/8.. Eli aika tiukille meni :P Suurin osa kuvista sijoittui isoon kaupunkiin ja nehän kaistanvaihtoineen ja bussikaistoineen ynnä muine ihmeellisyyksineen alkoi jo olla vaikeita kun täällä maalla asuu :S
[/quote]

Voi ainaki ajatella positiivisesti, että sais virheistä täydet pisteet :D :D nou herneitä :) Kyllä itekki olis varmasti aivan hukassa vastaavassa tilanteessa :D
V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1818
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Leksa » To Helmi 09, 2012 12:33 pm

Jep jep, flunssa iski. Eilen alko saikku, ja jatkuu loppuviikon
V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1818
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Pe Helmi 10, 2012 4:28 am

Mahtavaa että on perjantai! Työviikko ollut yhtä tuskaa. Koneet temppuilleet ja alkoi kylmä kyrsiä. Vielä oli aamulla -24 ja pakkasen laskemista odotellaan innolla. Ostin eilen Saints Row 2 ja sitä olisi tarkoitus hakata tänään illalla.

Ensi viikolla emännällä on synttärit. Pitäisi jostain heponen vuokrata tunniksi pariksi, että saa vääntää kentällä koulua. Yksi vaihtoehto on, pitäisi vain kysellä. Meidän oma hepo kyllä osaa, mutta sitä ei kiinnosta niin paljon, että kunnolla saisi päästellä kun sen kanssa tarvii vääntää.

Meidän hevonen oli tuotu jossain vaiheessa Virosta Suomeen ja jotain kautta se oli ostettu kahdelle yläasteikäiselle tytölle toisen hevosen kanssa. Syystä tai toisesta tytöt sitten "pelkäsivät" hevosia ja kiinnostus loppui heiltä kokonaan. Sitä se on kun esiteineille hevoset ostaa :) 13 vuotiaana hepat voi olla ihQ mutta sitten kun teini-ikä tulee niin ei kiinnosta koska on muita kuvioita. Oli kait pari vuotta seisseet tarhassa ja pihatossa hepat paikoillaan. Meidän pollella oli riimunaru niin tiukalla, että oli ihoon vähän painunut ja hiertänyt. Kaviot aivan järkyttävän pitkät. Emäntä eilen muisteli, ettei oikein luottanut ihmisiin aluksi. Nyt se tykkää seurasta ja rapsutuksesta ja tykkää katsella ja seurailla mitä ihmiset tekee. Olisi aivan loistava pihahevonen siten, että saisi mennä ja tulla ja katsella. Tallilla missä on osallistuu mm. tarhojen tolppien laittoon katsellen olkapään takaa hommia. Se on vähän kuin iso koira  ;D Kesällä rakastaa riimunarun päässä kuleksia pihalla ja nyhtää ruohoa. Täytti juuri 26 vuotta ja ikäisekseen erittäin hyvässä kunnossa.

Hepan viralliset tiedot löytyy täältä: http://www.sukuposti.net/hevoset/loto/519097
Muutama random kuva muutaman vuoden takaa löytyy täältä: https://plus.google.com/photos/114465335989404627058/albums/5236112450902228561
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Leksa » Pe Helmi 10, 2012 9:35 am

Perhanan perhana.. Nyt iski taas pieni projekti kuume, kun selailin autoja ruotsin puolelta :D

http://www.blocket.se/lulea/Bmw_535_iA_e28_38409931.htm?ca=1_5&w=1
V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1818
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Mikko » Pe Helmi 10, 2012 4:01 pm

Sulla on liikaa aikaa haaveilla rojekteista sairaana ollessas.. Mutta käy toki hakemassa, ruottin puolellahan nuo autot on aika halpoja, tietty vähänhän siinä joutuu maksamaan kun alkaa Suomeen rekisteröimään, mutta eikait tuo paha juttu käsittääkseni ole. Mittään en kyllä oikkeesti asiasta tiiä, mutta oon kuullu että ei se kovin paha homma oisi. Pääsisit johonkin "uuteen" kätesi sotkemaan!

Yllättävän vähän muuten ajettu jos tuo nyt paikkaansa voi ees pittää? ???
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Pe Helmi 10, 2012 6:57 pm

Katsoin myös, että aika vähän ajettu. Ellei ole sadan tonnin mittari ja muutaman kierroksen mennyt. Ei minun Sierrallakaan ole ajettu kuin n. 50k mittarin mukaan.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Mikko » La Helmi 11, 2012 5:59 am

Niin mutta monesti täällä kyllä laitetaan myynti-ilmoitukseen oikea lukema. Sierroilla ylleensä tuo 250-300 tonnia. Harva väittää että on myymässä Sierraa jolla ajettu vain kymppitonni. Kait tuoki omistaja tietäs suunnilleen sen sadan tonnin tarkkuudella monesko kierros voisi olla menossa. ::) Kuitenki jo kohtuu vanha tuoki auto että on varmasti yli 10k ajettu.
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Sierramies » Ma Helmi 13, 2012 5:39 am

Siis eikös tuo nyt ole ihan kohtuu normaalia tuollasele "kesäautole" Ruottisa. Siis tuohan on ajettu 11540 mil eli 115400 km ja Ruottissa löytyy monesti tuollasia n. 100 tkm ajettuja vanhempia autoja.
Sierramies
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1051
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 2:11 pm
Paikkakunta: Tornio

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » To Helmi 23, 2012 5:12 am

[quote=""HEka--""]
Aijai, eristetty talli kelpais :) Itellä on vaan navetan talli.
[/quote]

Vitsi kun täältä saisi eristettä ilmaiseksi levykaupalla. Täällä on yksi tehdas mikä ylijäämää tuo lasteittain kaatopaikalle. Yksi kaveri tekee halliin eristystä ja hakee levyt kaikki kaatikselta. Jotain 10 taitaa pala maksaa. Viime viikolla tonnin edestä lastattiin niitä. Kamalaa tuhlausta. Liika kallista kuulemma kierrättää eli halvempaa heittää "hyvää" tavaraa pois. Jos omistaisin pakettiauton niin kävisin aina hakemassa kuorman ennen kuin Tana ajaa litteäksi. Ihan jemmaan ja voisi kyllä tehdä hyvää ylimääräistä rahaa.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Mikko » Su Maalis 04, 2012 5:38 pm

Kehannu tuonne tietotekniikka-aputopicciin rykästä, joten vetästään tänne, eli;
Tuli vastaan sellainen lisäosa firefoxille kuin "Collusion", näyttää hienosti mikä sivu lähettää minnekkin sinusta tietoja sinun tietämättäsi, tässä nyt hieman nettiä selaillu ja muutamat sivut jo vähäisellä käytöllä paljastunu, että lähettävät meikäläisen käyttäjäinformaatiota muuallekkin. Tällä lisäosalla ei tätä lähetystä kuitenkaan voi estää, mutta näkeepähän ainakin minne kaikkialle mikäkin sivu on yhteyksissä. Mielenkiintosta.. ???
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja HEka-- » Ma Maalis 05, 2012 4:07 am

Aika harmittomaan käyttöön tiedot loppujen lopuksi menee ja jopa kuluttajakin siitä hyötyy :) Mm. autoharrastajille suunnataan autoaiheisia aiheita helpommin.
Avatar
HEka--
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1179
Liittynyt: Su Joulu 20, 2009 1:11 pm
Paikkakunta: Lieksa

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Mikko » Ma Maalis 05, 2012 4:33 am

Niin, mutta kuitenkin, onhan se nyt ainakin omasta mielestä kivempi kattella minne kaikkialle mikäki käynti missäki sivustossa ulottuu, jo pelkän mielenkiinnon vuoksi. :)
Mainostusta vartenhan noita kerätään, mutta onhan siinä jonkun jehun mielestä jo tietoturvariskiäkin, en ny muista kuka se tätä mieltä oli..
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Mikko » Ti Touko 01, 2012 1:45 pm

Hyvvee vappua! :) Kesä tulossa kovvaa vauhtia, aurinko paistaa, lunta ei juurikaan isommin ennää ole, moottoripyörät liikkeellä.. 8)
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Ke Touko 02, 2012 5:35 am

Vappu tuli ja meni. Eilen grillattiin eka kerta tänä vuonna. Mietittiin miksi juuri kesällä on grillikausi, kun grillata voi muulloinkin. Kun vielä asuimme vähän syrjemmällä tuli grillattua myös talvella. Kätsyä pihalla heittää klapit tulelle ja parit kyrsät siihen. Samalla voi lämmitellä siinä tulella.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Mikko » Ke Touko 02, 2012 6:01 am

Kait sitä kesän parempia kelejä (ei tuu kylymä rillatessa) vois pitää syynä siihen että pääasiassa kesäisin grillaillaan, ja monesti ainakin meillä siihen liittyy joku kosteampi tilaisuus, jokapäiväisessä elämässä harvemmin tulee kesäsinkään grillattua, kun grillaa, niin pitää syöjiäkin olla. Itellä ei tuu juuri grillailtua muuten kuin kesällä, joskus harvoin talvisin ja keväisin. Talvella vaan kun on pimeää, kylmää ja aina töissä tms. niin ei sitä vaan kerkiä grillaamaan. Kesällä sitten kun lähinnä laiskotellaan niin joutaa rillata. Jotenki vaa jääny. Voishan tuon ottaa tavaksi, rillata talvisinki aina kun jouttaa ja syöjiä löytyy, sitä oikein ittelleen jaksa rillata. ::)
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » To Touko 03, 2012 6:00 am

Kyllähän grillaaminen vähän sitä aikaa vie. Toisaalta, makkarat tulee liekillä eikä tarvi sitä hiillosta. En sitten tiedä miten omakoti- tai rivitaloalueella naapurit tykkää siitä, että kesät talvet saa haistella vaikkakin esimerkiksi vain viikonloppuisin grillikrääsää. Viime vuonna kesällä ei tullut paljon grillailtua, mutta jos tänä vuonna ottaa vahingon takaisin. Siitä saa jo komean aterian kun heittää pihviä ja tekee vartaita (kesäkurpitsa-kirsikkatomaatti-herkkusieni). Kelpaa vaikka karppaajallekin.

Se vaan, että kahdestaankin kun grillaa minulle tulee olo, että menee "hukkaan". Siis grilli kun on toiminnassa vielä kauan sen jälkeen kun on maha täynnä. Tuntuu vähän hölmöltä.

Niin, ja kun toisessa omakotitalossa asui missä oli takka, tuli talvella jonkin verran ulkoilun jälkeen kun takan kanssa lämmitteli tehtyä iltapalaksi samalla makkaraa ja folionyytissä muutakin.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Leksa » Pe Kesä 01, 2012 1:44 am

Jeep jep, se alko töissä taas 12 tunnin päivät, ja kesälomaki siirty. Parin viikon päästä olis pitäny alkaa mutta ei kuulemma sovi! D'OH!!
V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1818
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Leksa » La Heinä 07, 2012 6:52 am

Huh, tulipas sitä Karhun kanssa rentouduttua ihan kohtalaisesti eilisen "rankan" päivän päätteeksi. Nyt hieman heikottaa :D
V.A.G??!!
Avatar
Leksa
Site Admin
 
Viestit: 1818
Liittynyt: To Tammi 01, 1970 3:00 am
Paikkakunta: Tornio

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Ma Heinä 16, 2012 4:29 am

Lauantaina oli naapurilla synttärit+tuparit. Vähän väsyttää tänään, vaikkei ihan hirveästi tullut Lauantaina otettua eikä eilen oikeastaan ollut krapulaakaan. Mutta harvassa on ne maanantait, kun ei ole väsynyt. Työpäivääkin on jäljellä vielä ihan reippaasti. Odotan vain, että pääsee kotiin. Taitaa olla maanantain kunniaksi ihan leffapäivä tiedossa. Jos tiistaina sitten jaksaa touhuta taas paremmin.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: OFFTOPIC TOPIC

ViestiKirjoittaja Mikko » To Heinä 26, 2012 4:38 pm

Olipa kyllä iso kasa testejä tuolla autonhoidossa. :o Tietääpähä ainaki paremmin mitä autonhoitotuotteita ostelee kun se aika taas koittaa. :)
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

EdellinenSeuraava

Paluu Vapaa Sana

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 44 vierailijaa

cron