Auton osien maalausta.

Kaikki tekniikkaan liittyvä jutustelu. Esim. sähkö, maalaus, alusta.

Auton osien maalausta.

ViestiKirjoittaja AdsBot [Google] » La Huhti 17, 2010 5:42 pm

Aattelin nyt laittaa ilmon, että autojen osat, kuten puskurit, spoilerit ym. tuollaiset onnistun maalaamaan töissä. Aikatauluun ei osaa oikein sanoa mitään, koska se on aina tapauskohtainen miten paljon joutuu kittaamaan ym. tekemään. Mut jos periaatteella että värit vaan pintaan eli esim. uusipuskuri niin siinä kestää max.2-3 pv ja osa on tämän jälkeen mh:ssa. Kun vähän riippuu tietysti miten kerkii tekemään virallisen työn ohessa muita töitä. Jos ei ole esteitä niin uuden puskurin maalaa valmiiksi muutamassa tunnissa pohjatöineen.  Ja nämä kulkevat mh:ssa aika edullisesti (ehkä max.70⬠edes takas. Riippuu tietysti pikkasen puskurin materiaalista)

Hinnoissa varmasti päästään sopuun ja maalit hoidan itse, ellei muuta sovita. Tietysti jos on kamalasti pohjatöitä, halkeamia, naarmuja ym. ja tarvii saada aivan virheetön lopputulos niin kuvat kohteesta auttavat asiaa huomattavasti. Ettei tule sitten jälkipuintia ettei mennyt kuten oli sovittu.
Ihan sitten sama, onko lasikuitu, muovi vaiko mitä materiaalia. Kaikkien pintojen korjaus ja maalaus onnistuu. Maalaukset tapahtuu sauvossa, eli onhan tämä paikkakunta vähän huonosti sopiva tällaiseen, mutta mutta...Ei auta, kun kerran täällä asuu... ;)

-Juha-
Viimeksi muokannut AdsBot [Google] päivämäärä La Marras 27, 2010 9:58 am, muokattu yhteensä 1 kerran
AdsBot [Google]
Rekisteröityneet
 
Viestit: 254
Liittynyt: Ke Heinä 08, 2015 9:38 pm

Paluu Tekniikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron