Minkä leffan katsoit viimeksi?

Keskustelua kaikesta maan ja taivaan välillä.

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Tombbuli » Ti Marras 15, 2011 12:22 pm

Eilen tuli telkkarista Rööperi, ja oli muuten hyvä suomalainen leffa! Ukki aloitti poliisiuransa siellä ja vähän samantyylisiä tarinoita kertonu kun tuossa elokuvassa mitä tapahtui. ;D Siihen päälle vielä komeita jenkkiautoja! Ja mannemersu.  :D Jos tykkää Vareksesta, niin kannattaa ehdottomasti kattoa toi pätkä!
Tombbuli
 

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Ke Marras 16, 2011 5:37 am

Kylmä rinki kaudet 1-3 katsottu ja pitäisi nelonen ostaa pian. On kyllä paras sarja mitä tiedän. 16,90 maksaa kausi Cittarissa. Ei mielestäni paha. Ekan kauden ostin joskus kun CDONista sai valita jonkun sarjan ekan kauden ilmaiseksi kun ostokset ylitti oliko se nyt 20 euroa. Tuolla on aika hyviä kanta-asiakas ja muita tarjouksia usein ja parilla kolmella kympillä saa jo aika ison paketin kotiin.
Viime jouluna tuli ostettua Wii ja mälli pelejä ja roinaa Klarnan laskulla. Laskutuslisät per kk sukkaa, mutta korot ja kk erät varsin sopivat. Ja jos mistä tahansa ostaa Klarna laskutuksella, ne lisätään aina samaan. Luottoraja riippuu tuloista. Eli vaikka on ollut Wii laskulla, ostin jotain muuta muualta niin sama yksi lasku tulee ja siihen lisätään vain uusi loppusumma. Jos siis on eurokin auki vielä käsittääkseni ei tarvitse tehdä uutta osamaksusopimusta kun sellainen on jo olemassa. Vähän kuin luottotili. Tietysti pitää olla tarkka, ettei yli varojen tilaa ja jos maksaa minimin 10 eur* kk voi mennä tovi maksaa takaisin ja ne laskutuslisät sitä hintaa tekee.
Lisäksi tietysti minimi kk erä on minimi ja lasku on avoin, eli siihen voi kirjoittaa minkä tahansa summan. Tässä kuussa maksaa 10 euroa ja seuraavassa kun rahaa on paljon 200. Lisäksi tuon Wiin kanssa oli 2kk korotonta ja laskutonta.
Ei luottoja pitäisi koskaan suositella, muuta mielestäni tuo toimii hyvin kun on pankin eikä yksityisen.

*Riippuu luoton määrästä, muuta kohtuullinen minimi. 
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Mikko » Su Marras 20, 2011 7:55 am

SetUp (http://www.leffatykki.com/elokuva/setup) (http://www.imdb.com/title/tt1748197/).
Lyhyesti sanottuna ihan mukiinmenevä, joskaan ei mikään erityinen.

Leffan juonihan pääasiassa menee kuitenkin niin että kolme kaverusta tekevät ryöstön, mutta yksi kaveruksista tarvitseekin kaikki rahat suojellakseen isäänsä joka istuu vankilassa, ja tämän takia ampuu nämä kaksi muuta kaverusta, joista toinen kuitenkin selviää. Loppuleffan ajan tämä selvinnyt kaverus jahtaa tätä ampujaa ja joutuu tekemisiin mm.  mafiapomon kanssa (Bruce Willis)..

Mikäli tällänen kiinnostaa niin kattokkee poissa, ei mikkään jännittävä leffa, mutta kyllähän tuon kahvitellessa katto..
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Ma Marras 21, 2011 5:29 am

Voi voi kun tullut taas katsottua paljon leffoja. Eilen Dogma vuodelta 1999. Oli ihan jees vaikkei uskonnolliset aiheet kiinnosta. Nainen valittiin estämään kahden langenneen enkelin pääsy takaisin taivaaseen, sillä se olisi kumonnut jumalan tahdon ja kyseenalaistanut jumalan päätöksen ja tuhonnut kaiken. Myös Jay ja Silent Bob hahmot (Clerks) isossa roolissa.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Mikko » La Marras 26, 2011 5:21 pm

Killer Elite (http://www.leffatykki.com/elokuva/killer-elite)

Lyhyesti sanottuna hyvä ja toiminnantäytteinen leffa, kuten monet missä Statham on esiintynyt, salamurhausta, tappelua ja takaa-ajoa hyvällä juonella, kattokkee ihmeessä jos toiminta kiinnostaa.. :)
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Mikko » Su Tammi 15, 2012 2:52 pm

Huhhuh ku tullu katottua taas monta leffaa tuon Killer Eliten jälkeen, noh paras käydä asiaan:

The Rock (http://www.leffatykki.com/elokuva/rock-the-paluu-helvettiin)
Jännittävä toimintaleffa siitä kun joukko ameriikan sotilaita menee Alcatraziin, ja uhkaa bio-kemiallisilla ohjuksilla San Fransiscoa lunnaita vastaan, kaikki lähtee siitä kun sotilaiden mielestä kuolleita sotilaita ei kunnioiteta tarpeeksi eikä heidän omaisillee korvata tarpeeksi suuria summia. Vastaan taistelevat mm. Nicolas Cage ja Sean Connery.

Attack The Block (http://www.leffatykki.com/elokuva/attack-the-block)
Tämäki on mielenkiintonen mutta myös jännä toiminta/sci-fi elokuva siitä kun alienit lentää maapallolle ja joukko nuoria Englantilaisia "jengiläisiä" taistelee vastaan..

The A-team (http://www.leffatykki.com/elokuva/the-a-team)
Keskinkertanen elokuva ameriikan armeijasta, ei mikkää erityinen, mutta kyllähän tuon katto.

The Social Network (http://www.leffatykki.com/elokuva/the-social-network)
Kertoo vain Facebookin perustamistapahtumista, ei mittää erityistä, mielenkiintosesti kyllä tehty sinällään kun nuin tylsästä juonesta osaa tehdä elokuvan, jonka kuitenni jakso kattoa, mutta toista kertaa en varmasti kattosi. ::)

Johnny English Reborn (http://www.leffatykki.com/haku?q=Johnny+English+Reborn)
Mr. Beaninä tunnettu Rowan Atkinson paljastaa salaliiton ja pelastaa maailman hieman James Bond -tyyliin, mielenkiintonen ja hyvä leffa, paras näistä mitä tullu nyt katottua.

Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora à Outro (http://www.leffatykki.com/elokuva/elite-squad-2/)
Katottava ja hyvä elokuva Brasiliasta, onhan tämä kuitenkin Brasilian menestynein elokuva, enkä nyt varsinaisesti ihmettele, vaikkakin parempia (ja myös samanlaisia) on maailma pullollaan..
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Ke Tammi 18, 2012 7:40 am

Leffoja on tullut katsottua nimettömän ajan verran joka ilta. Mahdotonta niitä lähteä purkamaan, mutta tässä pari huonoa!

I Now Pronounce You Chuck And Larry (tjsp) oli kyllä varmasti huonoin komedia minkä olen nähnyt. Suurin osa leffasta oli myötähäpeää, suurin osa vitseistä ei-hauskoja tai loppuun kulutettuja. Ehkä kerran hörähdin, senkin vahingossa. Huonoimpia elokuvia koskaan.

Clash Of The Titans (uusintaversio). Aivan hirveän surkea. Efektit tehty tietysti tietokoneella ja vieläpä surkeasti. Tylsä juoni, tylsä päähahmo. Jotenkin tuntui, että punainen lanka puuttui ja seikkailuleffaksi mentiin typerästi vain kohtauksesta toiseen, voitettiin paha ja leffa loppui. Jännitystä ei ollut nimeksikään. Eikä oikein seikkailun tuntuakaan. Ajan hukkaa ja paha maku jäi suuhun. Tämän kuitenkin olin halunnut pitkän aikaa nähdä, joten pettymys oli valtava.

Hirveetä sontaa molemmat.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Mikko » La Tammi 21, 2012 4:16 pm

Tropa de Elite (http://www.imdb.com/title/tt0861739/) (http://www.leffatykki.com/elokuva/the-elite-squad/).
Toiminnantäytteinen ja hyvä elokuva, joskaan ei niin hyvä kuin seuraajansa, jonka katsoin jo aikaisemmin ja oikeastaan sen takia halusin katsoa tämänkin, tämä kertoo tietenkin 2 osaa edeltävistä tapahtumista, ja suosittelen katsomaan tämän ja vasta sitten Tropa de Elite 2:n. Uskoisin että 2:sta saa enemmän irti katsomalla tämän ensin, samantyyppisiä elokuvia molemmat, kertovat poliisien toiminnasta slummeissa.
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Ma Tammi 23, 2012 5:33 am

Yksi hyvä leffa minkä olen tässä katsonut oli Real Steel. Robotti nyrkkeilyä Hugh Jackmanin tähdittämänä. Oli kyllä hyvä ja hyvin tehty elokuva. Leffan innoittamana sitten Xboxille latasin pelin demon Arcadesta, ja vaikkei demossa päässyt esimerkiksi itse rakentamaan ja customoimaan robottia, niin oli kyllä ihan kiva nyrkkeilypeli roboteilla. Siistit grafiikat ja nyrkkeily oli hauskaa muihin mättöpeleihin verrattuna. Olen jopa harkinnut, että pitäisikö se ostaa ihan. Olisi kyllä ollut ihan kiva päästä sitä ura moodiakin testaamaan, sillä sehän on se, mikä pelin määrää loppujen lopuksi. Vaikka nyrkkeily oli kivaa, niin jos itse uramoodi ja robotin kehittely on tylsää tai peli loppuu urassa nopeasti, niin se ei ole sen arvoista, että pelin huitaisee 10 minsassa läpi ja jäljelle jää satunnaista robonyrkkeilyä. Sitä ei varmaan enää kovin paljoa jaksa sitten, kun peli on kerran läpäisty.

Kivaa pelissä oli vielä se, että kun energiat vähenee, pitää kymmeneen laskennassa "käynnistää" robo uudelleen, tai tulee tyrmäys ja matsi loppuu. Eriä on vissiin viisi. Hieman siis erilainen, kuin mättöpelit missä hakataan niin kauan, että energiat on nollilla ja toinen tuupertuu ja erä voitettu sillä. Onko tuosta pelistä kellään parempia kokemuksia kuin vain demo? Kannattaako ostaa? Olikohan sen hinta 800 pistettä (n. 10 euroa) vai muistanko sen väärin.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Mikko » Pe Maalis 02, 2012 3:20 pm

Hard to Kill
Mielenkiintonen ja ihan hyvä leffa, yksi Seagalin "parhaimmista", eipä niitä "parhaimpia" kyllä montaa olekkaan... No, kuitenni, leffa säilyttää kyllä jotenkuten mielenkiinnon, vähän on arvattava ja sisältää sitä perinteistä Seagalin luidenmurtamista pelkällä rannekäännöllä, mutta kyllä nämä vanhemmat on paljo parempia ku nuo uudemmat Seagalin leffat, eli toisinsanoen, yllättävän hyvin onnistunut Seagal-elokuva, en kyllä tiiä kannattaako kattoa, sen harkitkoon jokainen itte.

Hauskaa muuten näissä Seagalin leffoissa ku se juoksee nii omituisesti, vähän ku joku nainen korkkareissa.. :D
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Pe Maalis 02, 2012 6:17 pm

Hard to Kill löytyy hyllystä. Ei paras Seagalin pätkä mutta kyllä ihan hyvä. Kaikkihan Seagalin leffat on vähintään katsottavia  8)
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Mikko » Su Huhti 01, 2012 12:32 pm

Raid -sarja ja elokuva. Molemmat oli todella hyviä ja mukavia kattoa sekä mielenkiintosia. Sarja kannattaa kattoa ehdottomasti ennen leffaa, osa leffan juonesta käyttää asioita joita on tapahtunut sarjassa, joten leffasta saa paljon enemmän irti katsomalla sarjan ensin, molemmat yhtä hyviä. Sarjassa tietty enenmmän katottavaa kun sisältää 12 n. 40-45 minuuttista jaksoa. Lehtinen ja Lohtander on yksiä parhaimmista suomalaisista näyttelijöistä 2000 -luvulla mielestäni.

Kummeleita parit leffat tullu kateltua, ne nyt varmaan moni tietääkin millasia ovat, sellasta jännää läppää, ei juuri muuta.

Seagalin Above the Law on ollu tarkotuksena pitkään kattoa, muttakun kiinnostusta ei ole ollu, no tänään sitten vilkasin läpi, ja samanlainenhan se on ku muutki Seagalin leffat, niinku aina.

Mission: Impossible - Ghost Protocol oli myös mielenkiintoinen elokuva, suosittelen kattommaan. Oli vähän sellasta James Bond -meininkiä, mutta onhan Bonditkin hyviä..
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Mikko » Ti Huhti 03, 2012 2:50 am

Siivoton juttu.
Aikas yksinkertanen leffa, pari köyhää jannua pistää firman pystyyn, lopulta joutuvat kommelluksien jälkeen vankilaan ja leffa päättyy. Mutta sisältää myös hienompiakin kohtia, ne kyllä löytyvät youtubesta leffan nimellä. Ei siis mikkään erityinen leffa, mutta kyllähän tuon kahto, juoni ei mikkään kiinnostava, vaan enempikin ne kommellukset siinä juonen kyljessä.
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Ti Huhti 03, 2012 11:15 am

Uusi Star Trek (2009) tuli eilen ostettua kirpparilta. Jotenkin pelkäsin, ettei uusinta ja päivitys Star Trekistä oikein osu nappiin. Mutta täytyy sanoa, että pidin leffasta. Oli toimintaa, jännitystä ja välillä sai nauraakin. Pakko sanoa, että vaikka välillä uusintaversiot on aika huonoja tämä oli tosi hyvä.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Mikko » Pe Huhti 13, 2012 5:00 pm

Parit Seagalit, nimeltään Deadly Crossing ja Street Wars, molemmat vähän niinku osa kaksijaksoista "CSI - Seagal edition" sarjaa.. En pitäny erityisempinä tuotoksina.

Mutta sitten, tuli katottua sellanen ku Catch .44. Kyseessä siis Western -tyyppinen leffa Bruce Willisin kera, ei mitään isompaa kuitenkaan tapahdu, mutta yllättäviä juonenkäänteitä siinä oli pari loppupuolella. Joskin jäi sellanen fiilis että on nopeesti tehty, ei oikein aluksi ollu mitään järkevää, elokuva alkoi lopusta ja sitten hypättiinkin "alkuun" jonka jälkeen leffan keskikohtaan ja takaisin sinne minne jäätiin jne.. Kyllä sen kattoo jakso, mutta ei kovin kummonen. Arvosanaksi heittäsin 2/5 korkeimmillaan..
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Mikko » La Huhti 21, 2012 7:34 am

Vares - Kaidan Tien Kulkijat.
Samantyyppinen kuin pari aikaisempaa Varesta, tietty uusi tarina ja paikka jne. mutta samanlainen "kaava", joka kyllä on toimiva, mitä sitä hyvvää muuttammaan?
Hyvin onnistunu leffa, oli yllättävänkin mielenkiintonen. Taitaa olla Varekset tänä päivänä ehkäpä suosituimpia suomalaistekoisia leffoja. Suosittelen kattommaan, jos vaan aikasemmistakin viimeisen vuoden aikana tulleista Vareksista on tykänny.
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Ma Huhti 23, 2012 4:09 am

Ei nyt leffa, mutta Oz - Kylmä Rinki ollut kierroksessa. Oli ennestään kaudet 1-3 ja piti neljäs ostaa, mutta koko boxi 1-6 tuli halvemmaksi kuin loput puuttuvat. Neloskautta tullut viime viikko katseltua. Mielestäni yksi parhaista sarjoista silloin kun telkkarista tuli ja nyt.

Iron Sky on sellainen mikä kiinnostaa ja mitä odotan tällä hetkellä.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Mikko » La Touko 12, 2012 5:14 pm

Sellanen ku The American.
Kulahtanu juonihan tässä oli, tappaja viimeisellä keikallaan, mutta leffasta oli kuitenkin onnistuttu tekemään mielenkiintoinen elokuva, Clooneyn tähdittämänä, kyllä tuolla taas yhden tyhjän aukon elämästä täytti.. ::)
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Mikko » Ke Touko 30, 2012 1:37 pm

Viikon sisään tullu katottua Safe House ja Seagalin Under Siege 2.
Under Siegehän taas oli ihan perus Seagal-toimintaa, kuten varmaan arvata saattokin.. ::) Mutta kyllähän tuon katto, ei ole kuitenkaan mitään huonoimpia Seagalin leffoja.
Safe House taasen oli hyvä elokuva, leffan juoni tuolla linkin takana käykin selväksi, itte en laiskana jaksa kirjottaa. Ei ehkä paras elokuva, mutta ns. keskikastia, normaali toimintaleffa..
Mikko
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 11:49 am
Paikkakunta: Oulu

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Ma Kesä 04, 2012 5:39 am

Uusi Mission Impossible oli hyvä. Suosittelen jos tykkää toiminnasta ja agentteilusta.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja pimeämies » Ti Touko 28, 2013 5:49 pm

fast and furious 6
pimeämies
 

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » Pe Heinä 12, 2013 8:22 pm

Netflix on ollut siitä asti tilauksessa, kun se Suomeen tuli (viime vuoden loppu?). Eli leffoja ja sarjoja on tullut katsottua rutkasti. Eipä ole DVD-kokoelma juurikaan enää kasvanut, muuta kuin jollain pakkohankinnoilla. Tai mulla on se periaate, että jos DVD on hyvä, niin siitä voin maksaa max 3,5 egeä. 4 egee on jo must have. Ennen tuli halpisleffoja osteltua ihan vain katseluun, nyt lähinnä ostoskoriin (kirpparit) tarttuu kauhua, mitä tavallaan kerään ei-aktiivisesti.
FORD
Avatar
Thaumiel_Nerub
Carenthusiasm Insider
 
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 7:18 am
Paikkakunta: Otamo

Vs: Minkä leffan katsoit viimeksi?

ViestiKirjoittaja Zigu » Ti Heinä 30, 2013 6:53 pm

Word War Z
Ei riemulla rajaa, ku rieskalla ajaa!
Avatar
Zigu
Site Admin
 
Viestit: 376
Liittynyt: Ma Joulu 14, 2009 1:23 pm

Edellinen

Paluu Vapaa Sana

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron